SRBIN PONOVO NA UDARU KRITIKA: Italijani ŽESTOKO opleli po napadaču!

Autor:

Sport

18.08.2024

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Srbije u kandžama italijanskih medija.

SRBIN PONOVO NA UDARU KRITIKA: Italijani ŽESTOKO opleli po napadaču!

Foto: Profimedia

Nakon remija Milana sa Torinom (2:2) u prvom kolu Serije A, Luka Jović se našao na meti žestokih kritika italijanskih medija. Iako je dobio šansu u startnoj postavi od novog trenera Paula Fonseke, Jović je za 60 minuta na terenu uspeo da upiše samo žuti karton. Gazeta delo Sport ističe da je Jović odigrao jako loše, otvarajući ideju da Okafor može zameniti Jovića u startnoj postavi.

- Jeste kao starter dosad odigrao samo šest utakmica i niko mu nije predviđao velike stvari. Posle utakmice sa Torinom, otvara se ideja da Okafor uskoči u startnih jedanaest umesto Jovića i postane Moratina zamena. Jović je potvrdio staru tezu protiv Torina. Kada igra sam, ne pored nekog drugog napadača, on pati - piše Gazeta.

Foto: Profimedia

Luka Jović

Fudbal Italija takođe piše u sličnom tonu, ističući da Jović nije iskoristio šansu da pokaže svoj kvalitet, te da je njegova zamena, Morata, pokazala kako treba da se odigra. Jović je dobio najnižu ocenu - pet, a mediji ističu da je bio neprimetan i da nije imao uticaja na igru.

- Dobio je neverovatnu šansu da pokaže svoj kvalitet Fonseki i nije je iskoristio pošto je uputio samo jedan udarac za sat vremena. Njegova zamena pokazala je kako treba da se odigra i za to mu je bilo potrebno pola sata na debiju - navode iz tog medija, aludirajući na gol Morate.

Tuto Merkato je Luki dao najnižu ocenu - pet, navodeći da je imao neprimetnu utakmicu, dok je Kalčomerkato bio nešto darežljiviji dajući mu ocenu 5.5. Oba medija ističu da se Jović muči i da nema uticaja na igru, te da je njegov deo terena bio potpuno neistražen u prvom poluvremenu.

- Neprimetna utakmica. Saigrači skoro da ga nisu ni tražili, zbog čega praktično nije ni bio opasan po gol Vanje Milinković Savića - jasni su iz Tuto Merkata.

- Deo koji pokriva Luka, tačnije kazneni prostor, bio je potpuno neistražen u prvom poluvremenu. Luka se muči i nema uticaja na igru - poručuju iz Kalčomerkata.

Podsetimo, nakon što su ''Rosoneri'' gubili 0:2 do finiša utakmice, Morata i Noa Okafor doneli su bod Milanu, dodatno stavljajući Jovića pod pritisak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading