BABIĆ POSTIGAO EVROGOL! Reakcija Dejana Stankovića ODUŠEVILA Moskovljane! (VIDEO)

Autor:

Sport

18.08.2024

17:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajan pogodak srpskog defanzivca.

BABIĆ POSTIGAO EVROGOL! Reakcija Dejana Stankovića ODUŠEVILA Moskovljane! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Spartaka iz Moskve, koje kao trener predvodi Dejan Stanković, u 5. kolu ruskog šampionata savladali su Voronjež sa 3:0.

Srpski defanzivac Srđan Babić iznenadio je fudbalski svet svojim neverovatnim pogotkom za njegov Spartak, koji će se vrteti na ruskim TV špicama.

Junak plasmana "orlova" na EVRO, čijim je pogotkom u Leskovcu Piksijev tim izborio remi protiv Bugara (2:2), bio je ključni igrač Moskovljana postigavši drugi pogodak za višestrukog šampiona i tako povećao prednost na 2:0.

Posle samo 10. minuta utakmice, posle kornera, Babić je izveo fenomenalan poluvolej i poslao loptu direktno u mrežu Fakela, udvostručivši vođstvo domaćina. Ovaj neobičan potez zasluženo je izazvao oduševljenje kod trenera Spartaka, Dejana Stankovića, koji je aplaudirao Srbinu za ovaj izvanredan gol.

Ovaj pogodak je pokazao Babićevu izvanrednu tehniku i odlučnost da se istakne na terenu, ostavljajući protivnički tim bez šanse da odgovori na ovakav majstorski potez.

Srđan Babić, poznat po svojoj defanzivnoj igri, pokazao je da poseduje i izuzetno precizan udarac, koji je ovom prilikom doveo do velike prednosti za svoj tim. Njegovo prisustvo na terenu je očigledno od suštinskog značaja za Spartak, a ovaj gol samo je potvrdio koliko je važan deo tima.

Nekadašnji igrač Crvene zvezde je u Moskvu stigao iz španske Almerije, dok je pre toga nastupao za Vojvodinu, Real Sosijedad i portugalski Familikao. Nema sumnje da će mu ova majstorija dati još veće samopouzdanje u nastavku ruskog šampionata.

Lokomotiva je u moskovskom derbiju kao gost pobedila CSKA, na čijoj klupi sedi Marko Nikolić, rezultatom 1:0. Saša Zdjelar odigrao je ceo meč za "armejce", dok je Milan Gajić iz igre izašao u 87. minutu.

Na tabeli vodi Zenit sa 13 bodova, Spartak je četvrti sa 10, a CSKA na šestoj poziciji sa sedam bodova.

Foto: printscreen/Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading