MURINJO UPISUJE TADIĆA U ŠKOLU GLUME: Trener Fenera ima šokantan zahtev za svoje igrače!

Autor:

Sport

19.08.2024

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Murinjo o razočaranju i potrebi adaptacije.

MURINJO UPISUJE TADIĆA U ŠKOLU GLUME: Trener Fenera ima šokantan zahtev za svoje igrače!

Foto: Tanjug/AP

Žoze Murinjo

Nakon neočekivanog remija protiv Goztepea trener Fenerbahčea Žoze Murinjo nije krio svoje razočaranje rezultatom. Murinjo je istakao da je potrebno vreme da se adaptira na turski fudbal.

Fenerbahče je doživeo iznenađujuću eliminaciju iz kvalifikacija za Ligu šampiona, što je svakako razočaralo navijače i stvorilo pritisak na ekipu. Ovakav ishod sigurno će zahtevati dodatne napore kako bi se ekipa vratila na pobednički put.

- Moram još uvek da se adaptiram na turski fudbal. Moram i svoje igrače da naučim onome što i protivnici rade, a to je kako da zadržavaju igru i troše vreme. Moji igrači moraju da nauče kako da se valjaju po terenu ako je to potrebno da se utakmica prekine. Moraju da znaju kako da glume povrede kada je to potrebno kao što to rade i sve druge ekipe. Ako to radimo bez obzira što sudija produži šest minuta utakmicu, mi imamo priliku da protivniku poremetimo ritam i dođemo do pobede - rekao je Murinjo.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Žoze Murinjo

 

Murinjo ističe da je potrebno vreme da se prilagodi turskom fudbalu, naglašavajući specifičnosti igre i taktike koje su karakteristične za ovu ligu. Njegove reči ukazuju na to da će trebati vremena i truda da bi se postigao uspeh u novom okruženju.

Trener Fenerbahčea naglašava potrebu za promenom pristupa igri, ističući važnost učenja od protivnika i prilagođavanja njihovim taktikama. 

Murinjove reči nakon meča protiv Goztepea jasno ukazuju na izazove sa kojima se ekipa Fenerbahčea suočava u novoj sezoni, kao i na potrebu za promenom pristupa igri i adaptacijom na specifičnosti turskog fudbala.

Navijači će svakako pratiti kako će se ekipa nositi sa ovim izazovima u narednim utakmicama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading