OVO SU SVI ČEKALI: Piksi prelomio! Selektor Srbije objavio širi spisak pred Ligu nacija!

Autor:

Sport

19.08.2024

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biće ovo zanimljivo!

OVO SU SVI ČEKALI: Piksi prelomio! Selektor Srbije objavio širi spisak pred Ligu nacija!

Foto: printscreen/TV Prva

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković objavio je širi spisak igrača za predstojeće utakmice Lige nacija protiv Španije i Danske. Srbija će 5. septembra u Beogradu ugostiti Španiju, dok će se tri dana kasnije, 8. septembra, u Kopenhagenu sastati sa Danskom.

Na spisku se nalaze četiri golmana: Predrag Rajković (El Itihad), Đorđe Petrović (Čelsi), Aleksandar Jovanović (Partizan) i Marko Ilić (Crvena zvezda). U odbrani su Strahinja Pavlović (Milan), Nikola Milenković (Notingem forest), Srđan Babić (Spartak Moskva), Miloš Veljković (Verder Bremen), Strahinja Eraković (Zenit), Nemanja Stojić (Crvena zvezda), Jan Karlo Simić (Anderleht), Kosta Nedeljković (Aston Vila) i Aleksa Terzić (RB Salcburg). Sredinu terena čine Saša Lukić (Fulam), Ivan Ilić (Torino), Nemanja Maksimović (Panatinaikos), Kristijan Belić (AZ Alkmar), Marko Grujić (Porto), Sergej Milinković-Savić (El Hilal), Lazar Samardžić (Atalanta), Milan Aleksić (Radnički 1923), Andrija Živković (PAOK), Veljko Birmančević (Sparta Prag) i Stefan Mitrović (Verona). U napadu su Aleksandar Mitrović (El Hilal), Dušan Vlahović (Juventus), Luka Jović (Milan), Petar Ratkov (RB Salcburg) i Mihailo Ivanović (Vojvodina).

Republika

Foto: FSS

Spisak igrača za Ligu nacije

Konačan spisak igrača selektor Stojković će objaviti u petak, 30. avgusta. Prvog dana okupljanja, u ponedeljak 2. septembra, selektor će se obratiti medijima u 10:00 časova. Ovo je prvi put da se Srbija takmiči u elitnoj A diviziji Lige nacija, a pored Španije i Danske, u grupi 4 nalazi se i Švajcarska. Kompletan raspored utakmica, kao i više informacija o takmičenju, možete pronaći na zvaničnim sajtovima FSS-a i UEFA-e.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading