NOVO ČUDO REALA ZASENILO DEBI EMBAPEA! Brazilac preuzeo REFLEKTORE ključnim GOLOM - Kakvo iznenađenje na BERNABEU! (VIDEO)

Autor:

Sport

25.08.2024

20:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je zasenio.

NOVO ČUDO REALA ZASENILO DEBI EMBAPEA! Brazilac preuzeo REFLEKTORE ključnim GOLOM -  Kakvo iznenađenje na BERNABEU! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Real Madrida postigli su značajnu pobedu u drugom kolu La Lige, savladavši Valjadolid rezultatom 3:0. Ova pobeda dolazi nakon remija sa Majorkom u prvom kolu, čime su izabranici Karla Anćelotija upisali prvi trijumf u sezoni.

U prvom poluvremenu nije bilo značajnijih uzbuđenja, ali je Real Madrid preuzeo kontrolu igre u drugom delu. Ernesto Valverde otvorio je skor u 50. minutu golom iz slobodnog udarca, čime je svom timu doneo prednost.

Ovaj gol je bio rezultat odlične izvedbe Valverdea, koji je pokazao svoju sposobnost i preciznost sa distance. Nastavljajući ofanzivnu igru, Real Madrid je stvorio brojne prilike. U 88. minutu, Brahim Dijaz je povisio na 2:0, a njegov gol je bio rezultat njegovog brzog i odlučujućeg napada.

Foto: www.profimedia.rs

Kilijan Embape

Mladi Endrik, koji je debitovao umesto Kilijana Embapea, postavio je konačnih 3:0 u poslednjim trenucima susreta, pokazujući da će biti važan deo tima u budućnosti. Osim rezultata, Real Madrid je pokazao poboljšanu formu u drugom poluvremenu, sa značajnim doprinosima od strane svih igrača.

Trener Ančeloti se čini da je bio zadovoljan napretkom tima i načinom na koji su se prilagodili tokom utakmice. Naredni izazov za Real Madrid biće gostovanje ekipi Las Palmasa, dok će Valjadolid dočekati Laganes.

Ova pobeda je ključna za Real Madrid, koji se sada sa većim samopouzdanjem priprema za nastavak sezone u La Ligi, dok će navijači sa nestrpljenjem čekati sledeće utakmice kako bi videli kako će se tim razvijati tokom takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading