KAKAV ŽREB ZA LIGU EVROPE! Bode NAGRABUSIO kao niko! "Vučica" na Totenhem, Junajted protiv Porta!

Autor:

Sport

30.08.2024

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spektakularni mečevi u najavi.

KAKAV ŽREB ZA LIGU EVROPE! Bode NAGRABUSIO kao niko! "Vučica" na Totenhem, Junajted protiv Porta!

Foto: Printscreen/UEFA

U Monaku je održan žreb za Ligu Evrope, a ovogodišnje takmičenje će doneti značajne promene.

Umesto dosadašnje grupne faze, timovi će se takmičiti u ligaškom delu, odigravajući po osam utakmica sa različitim protivnicima. Ovo novo takmičenje donosi izuzetnu neizvesnost i težinu, posebno imajući u vidu sastave nekih od klubova kao što su Mančester junajted, Ajaks, Roma, Porto, Lacio, Glazgov Rendžers, Totenhem, Ajntraht, Lion...

Pogled na raspored otkriva izuzetno teške rivale za neke od klubova. Bode Glimt, koji je ispao od Crvene zvezde u plej-ofu Lige šampiona, dobio je zaista zahtevan raspored. Njihovi protivnici uključuju Porto, Mančester junajted, Makabi iz Tel Aviva, Bragu, Karabag, Union Berlin, Bešiktaša i Nicu, predstavljaju ozbiljan izazov za Norvežane.

Foto: FK Crvena zvezda

Detalj sa utakmice Crvena zvezda - Bode Glimt

Sa druge strane, Dinamo Kijev, koji je eliminisao Partizan u kvalifikacijama za Ligu šampiona, takođe se suočava sa izazovima, igrajući protiv Lacija, Rome, Ferencvaroša, Reala Sosijedada, Viktorije Plzenj, Galatasaraja, letonskog RFS i bundesligaša Hofenhajma.

Neki od najavljivanih duela obećavaju pravu fudbalsku poslasticu. Roma će se sastati sa Totenhemom, dok će Mančester junajted igrati protiv Glazgov Rendžersa, a zatim i protiv Porta. Ništa manje ljubiteljima fudbala biće utakmica Ajaksa protiv Lacija.

Srpski fudbal, nažalost, neće imati predstavnika u ovom rangu, jer TSC i Partizan nisu uspeli da stignu do grupne faze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading