DUDIĆ GRMI ZBOG PORAZA! Evo šta kaže o ISKLJUČENJU Gluščevića!

Autor:

Sport

01.09.2024

21:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kragujevčani nisu uspeli da izdrže pred šampionom.

DUDIĆ GRMI ZBOG PORAZA! Evo šta kaže o ISKLJUČENJU Gluščevića!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su važnu pobedu nad ekipom Radničkog iz Kragujevca rezultatom 1:0 na domaćem terenu u sklopu sedmog kola Superlige Srbije.

Odlučujući trenutak meča desio se u 85. minutu kada je Mirko Ivanić postigao sjajan pogodak iz daljine, zapečativši sudbinu Kragujevčana na ovom duelu.

Nakon meča, trener Kragujevčana Feđa Dudić je istakao da je njegova ekipa uspevala da parira protivniku sve do trenutka kada su ostali sa igračem manje zbog dobijenog crvenog kartona Gluščeviću.

Foto: Starsport

 

- Sigurno vrhunska borba, žao mi je što smo izgubili. Čestitam Zvezdi na pobedi, dok smo igrali 11 na 11, parirali smo defanzivno, imali su inicijativu i posed, ali nisu imali stopostotne prilike. Mi nismo mogli ka napred. Ostali smo bez Aleksića i Vidosavljevića, naša dva najbolja igrača. Defanzivno smo bili dobri, jako smo dobro stali Zvezdi koja je pobedila Bode pre četiri dana. Do crvenog kartona smo se držali, ali ništa ne bih komentarisao, čestitam Zvezdi - poručio je Dudić.

Prvotimac Kragujevčana je dobio dve javne opomene u kratkom vremenskom intervalu. Najpre jer je udario u lice kapitena Crvene zvezde Uroša Spajića, a potom i prigovorio sudiji Milanu Iliću, koji mu je bez razmišljanja pokazao drugi žuti karton i poslao ga u svlačionicu.

Crveno-beli su iskoristili brojčanu nadmoćnost na terenu i došli do zaslužene pobede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading