HRVATE SPRDAJU KAKO STIGNU ZBOG BLAMAŽE: Dinamo dobio i novi grb posle 9:2 u Minhenu (FOTO)

Autor:

Sport

18.09.2024

20:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trebaće im dugo vreme da se ovo zaboravi

HRVATE SPRDAJU KAKO STIGNU ZBOG BLAMAŽE: Dinamo dobio i novi grb posle 9:2 u Minhenu (FOTO)

Foto: Tanjug/AP Photo/Matthias Schrader

"Igrači Dinama su igrali fudbal kao amateri na terminu" - pisali su hrvatski mediji posle istorijske katastrofe "modrih" u Minhenu i najviše golova ikada primljenih u istoriji Lige šampiona. Tih 9:2 i dalje zvuči nerealno, a bura se u komšiluku svakako ne stišava ni danas. Ni neće, sve dok se Dinamo ne izdigne i pokaže da je ono od sinoć bio samo loš dan.

Mirisalo je na katastrofu kada su Zagrepčani gubili na poluvremenu sa 3:0, a onda, kada se niko nije nadao - bljesak i dva gola za dva minuta na startu drugog dela. Rastrčali su se tada Dinamovci, a to je opasno naljutilo Kompanijevu nemilosrdnu četu koja je do kraja morala da spakuje još šest komada da se iskupi.

To je bio materijal svim ljubiteljima fudbala da krenu da zbivaju šale na račun Zagrepčana po društvenim mrežama.

Jedna od najzanimljivijih fora uključuje "novi logo" "modrih", koji se pojavio ubrzo po završetku meča. Novi logo sadrži obrnuto malo latinično slovo "d" iz originalnog grba, koje tako postaje broj devet, uz dodatak jedne dvojke, simbolično predstavljajući nestvaran rezultat od 9:2.

To jeste najurnebesnija, ali tek jedna od mnogih na račun izdanja Zagrebačkog tima.

Šampion Hrvatske doživeo je epsku blamažu na startu Lige šampiona. Jeste Bajern mašinerija, to je svima jasno, ali baš kao što tamošnji mediji pišu, nema baš sve veze sa njima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading