HAKOVAN ZVANIČNI NALOG KSS! Napadači ostavili OVU PORUKU!

Autor:

Sport

18.09.2024

22:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ilon Mask na udaru

HAKOVAN ZVANIČNI NALOG KSS! Napadači ostavili OVU PORUKU!

Foto: printscreen

Profil Košarkaškog saveza Srbije na društvenoj mreži "X" postao je žrtva neprijatnog hakerskog napada ove večeri. U jednom trenutku, hakeri su uspeli da objave kontroverzni sadržaj koji je ubrzo nakon toga uklonjen. Ovaj incident izazvao je zabrinutost, ali i podstakao pitanja o bezbednosti na društvenim mrežama.

Košarkaški savez Srbije, iako nije zvanično komentarisao ovaj incident, preduzeo je brze korake kako bi osigurao bezbednost svog profila i sprečio dalje neovlašćene aktivnosti. Niko se nije oglasio povodom sporne poruke za sada, ali ona je ubrzo uklonjena.

Republika

Foto: X/KSSrbije/printscreen

Sporna objava na nalogu KSS

- Nakon što je hakerski napad uspeo predstavljamo vam "je**š Elona" (kripto koin) na Solani - napisali su hakeri.


Hakeri su iskoristili priliku da promovišu određenu vrstu kripto-valute, ali su istovremeno izneli uvrede na račun Ilona Maska, vlasnika društvene mreže "X". Ova neobična kombinacija promocije i uvreda izazvala je pažnju javnosti i postavila pitanje motivacije iza napada.

Incidenti poput ovog sve su češći na društvenim mrežama, ističući važnost jačanja mera bezbednosti i zaštite profila korisnika. Bezbednost na internetu postaje sve veći izazov, kako za pojedince, tako i za organizacije, a ovaj slučaj je samo još jedan podsetnik na potrebu za pažljivim praćenjem sigurnosnih protokola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading