SEVER ZAPRETIO IGRAČIMA BENFIKE PRED MEČ: "Huliganska" koreografija delija na Markaani (VIDEO)

Autor:

Sport

19.09.2024

18:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedna spektakularna izvedba navijača Zvezde

SEVER ZAPRETIO IGRAČIMA BENFIKE PRED MEČ: "Huliganska" koreografija delija na Markaani (VIDEO)

Foto: tvitter.com/FranceZvezda

Konačno je počeo meč Crvene zvezde i Benfike, ali pre toga tradicionalno smo imali priliku da vidimo novu spektakularnu koreografiju koju su domaći navijači pripremili na severnoj tribini.

Naime, delije su igračima lisabonskog tima zapretile "huliganskom" koreografijom preko polovine stadiona, a pored maskiranih momaka, sa strane se nalazi natpis "delije".

- Dobro znamo ko smo, dobro znamo šta želimo, za pobede tvoje na sve spremni smo - napisano je u poruci crveno-belih ispod koreografije.

Tribine stadiona su prepune i sve je spremno za veliki spektakl u prvom kolu Lige šampiona, a videćemo kako će i dali igrači uzvratiti navijačima dobrom igrom na terenu.

Podsetimo, trener Milojević u najavi samog meča nije želeo da daje bombastična obećanja, već je poručio da će na teren poslati najbolji mogući sastav i da će jedino važno biti da momci daju sve od sebe.

Borili smo se za ovo, želeli smo da budemo sa najboljima i velika mi je čast da ćemo ugostiti ovako velike timove, a ne postoji ništa manji tim od ovih 36 ekipa koje učestvuju. Spremamo se kao i za svaku utakmicu. Rekao sam i igračima da treba da uživamo u ovakvim utakmicama, oni su doveli ove ekipe, ovo je veliki uspeh za jednu zemlju, nismo velika zemlja, da možemo ponosno da nosimo grb našeg kluba i grad Beograd, jer će svi koji budu došli moći da se uvere u lepotu našeg grada i predstavljamo Srbiju, zemlju na Balkanu koja će se takmičiti sa najboljima u Evropi - rekao je Milojević u najavi meča.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading