IZGUBIO PRED DELIJAMA, A NJEGA BRINE ŠTO NIJE MENJAO DRES SA PROTIVNIKOM?! Neće se zvezdašima svideti izjava Dalsija

Autor:

Sport

19.09.2024

22:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne oseća klub kako treba

IZGUBIO PRED DELIJAMA, A NJEGA BRINE ŠTO NIJE MENJAO DRES SA PROTIVNIKOM?! Neće se zvezdašima svideti izjava Dalsija

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su na premijeri nove sezone u Ligi šampiona na domaćem terenu od Benfike sa 2:0. Iako se, kad se sve sagleda, crveno-beli nisu prikazali u lošem svetlu, gost iz Lisabona je umeo da iskoristi svoje šanse, što je, ispostaviće se, bilo dovoljno da reše utakmicu u prvih pola sata.

Na taj loš period delimično je uticao i prinudni izlazak Ognjena Mimovića kog, sudeći prema prvim informacijama, neće biti nešto duže na terenu. Milojević je u tom 27. minutu mogao samo da se uhvati za glavu gledajući po klupi šta i kako da istumba ne bi li pronašao odgovarajuću zamenu za desnog beka. Na kraju je rešenje bilo da Seol pređe levo, Elšnik se spusti na njegovu poziciju, a Dalsio uđe nezagrejan na poziciju defanzivnog veznog.

Republika

Foto: Starsport

Dalsio sa Ivanićem i Spajićem

I nije to bilo pravo rešenje. Nije internacionalac Gvineje Bisao igrao sa odgovarajućim žarom što pokazuje i pomalo neprimerena izjava posle meča za portugalske medije gde nije pričao o porazu, već o drugim stvarima.

- Bila je odlična utakmica, poseban je osećaj igrati protiv kluba u kome sam i ja jedno vreme stasavao. Šteta što Renato (prim. aut. Sančes) nije bio ovde, imao sam ideju da razmenim dres sa njim. Koristim ovu priliku da ga pozdravim, izjavio je Dalsio uz komentar da Benfika može do titule u Portugaliji i našu opasku da su možda kolege sa zapada Evrope izvukle taj komentar van konteksta.

Nije to nešto što izjavljujete posle poraza pred svojim navijačima u bilo kom klubu, a kamoli Crvenoj zvezdi...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading