ZAŠTO RADONJIĆ NIJE IGRAO PROTIV BENFIKE? Daj Bože i da ga vidimo u Ligi šampiona do novembra

Autor:

Sport

19.09.2024

22:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne raduju reči Vladana Milojevića

ZAŠTO RADONJIĆ NIJE IGRAO PROTIV BENFIKE? Daj Bože i da ga vidimo u Ligi šampiona do novembra

Foto: X/crvenazvezdafk

Radonjić stigao na Marakanu

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su na otvaranju nove sezone Lige šampiona pred svojim navijačima od Benfike sa 2:1. Turski tandem Akturkoglu-Kokču doneo je prednost Portugalcima, a kada je na kraju zakuvao Milson, mnogi su priželjkivali da na teren uđe Nemanja Radonjić.

Međutim, prema rečima Vladana Milojevića stiče se utisak da je krilni fudbaler poslednji igrač koji je u tom momentu mogao na teren, jer je "totalno nespreman".

Republika

Foto: Starsport

Radonjić slavi pobedu nad Napretkom

- Drkušić je imao povredu na treningu, bio je preveliki rizik, kao ni Radonjić, koji je em povređen, em totalno nespreman, pa treba dosta vremena da prođe da bi se potpuno spremio. Razmišljali smo šta da radimo posle povrede Mimovića, koju nikako nismo očekivali. Nemamo bekove i Rodić je povređen, imao je hirušku intervenciju. Elšnik je dobro odradio posao, ne vidim da smo imali problema, sem nekih udaraca. Vrlo lako smo dolazili do nekih 20-30 metara, dobro smo zatvarali - izjavio je Milojević posle meča.

Naredni meč u elitnom takmičenju Zvezda igra 1. oktobra u Milanu protiv Intera, a tri nedelje kasnije gostuje Monaku. Radonjić je propustio prvu šansu da za omiljeni tim debituje u Ligi šampiona, ali budući da je za vikend igrao protiv Napretka treba biti optimističan. Ipak, sumorni ton u Milojevićevom glasu nagoveštava da se brzonogi fudbaler prilično "zapustio".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading