DA LI SU DOŠLI, ILI POŠLI: Silas se pogubio na Marakani, Dalsio žalio, ali ne zbog poraza

Autor:

Sport

20.09.2024

11:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatno ponašanje Zvezdinih fudbalera.

DA LI SU DOŠLI, ILI POŠLI: Silas se pogubio na Marakani, Dalsio žalio, ali ne zbog poraza

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Benfike sa 2:1 u prvom kolu Lige šampiona, a jedan od igrača koji nije zadovoljio bio je Silas Katompa Mvumpa (25). On nije pružio svoj najbolji nastup sinoć u Beogradu protiv Benfike, a kako je meč odmicao, bilo je sve očiglednije da je Silas bio dekoncentrisan.

Situacija iz sredine drugog poluvremena posebno je privukla pažnju. Naime, zbog Silasa je meč bio nakratko prekinut, što je dodatno istaklo njegovu dekoncentrisanost. Novajlija iz Štutgarta, koji igra kao pozajmljeni igrač Crvene zvezde, bio je jedan od igrača koji nije opravdao očekivanja navijača. Tokom meča je delovao dekoncentrisano i često je pravio greške, a situacija iz 71. minuta, kada je napustio teren i otišao do klupe Benfike da porazgovara sa rezervistima, dodatno je naglasila njegovu nedovoljnu koncentraciju.

Naime, u 71. minutu je Vladan Milojević na teren uveo Šerifa Ndiajea i Felisija Milsona umesto Bruna Duartea i Pitera Olajinke, ali je teren napustio i krilni napadač Konga. Silas je bio ubeđen da će da bude zamenjen, iako sudija pored terena nije pokazao njegov broj. Toje prvi uvideo golman Omri Glazer, a potom i sudija Majkl Oliver koji su ga vratili na teren.

Republika

Foto: printskrin

Silasa morali da vraćaju na teren

Ova scena je izazvala različite reakcije među navijačima Zvezde, koji su bili iznenađeni ponašanjem skupo plaćenog fudbalera. Takođe, trener Zvezde Vladan Milojević je bio primoran da reaguje na Silasovo ponašanje i sugeriše mu da se vrati na teren, dok je sudija Majkl Oliver morao da prekine meč dok nije utvrdio šta se tačno dogodilo.

Republika

Foto: printskrin

 

To, međutim, nije sve kada je u pitanju neočekivano ponašanje prvotimaca Zvezde. Nakon poraza, još jedan igrač Dalsio izazvao je pažnju javnosti svojom reakcijom. Naime, on je izrazio žaljenje što nije uspeo da razmeni dres sa svojim prijateljem Renatom Sančezom, što je dodatno začudilo mnoge posmatrače. Očigledno mu je to bilo bolnije od poraza.

Republika

Foto: Starsport

Najvažnije mu bilo sa kim će zameniti dres: Dalsio


Pored Silasovog i Dalsiovog ponašanja, istaknute su i greške novajlije Rade Krunića koje su imale ključan uticaj na ishod meča. Njegovi propusti bili su prethodnica kod oba gola, ap se postavlja pitanje da li novajlija može da dobije tako značajnu ulogu nekoliko dana po dolasku u ekipu, bez obzira na njegovo veliko iskustvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading