NJOJ MORAJU DA ZAHVALE ZA SVE USPEHE: Grmi - vatrena Tatjana je Arsenalova ministarka odbrane! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.09.2024

06:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na "Emiratima" se tokom utakmica više gleda u ložu stadiona?

NJOJ MORAJU DA ZAHVALE ZA SVE USPEHE: Grmi - vatrena Tatjana je Arsenalova ministarka odbrane! (FOTO GALERIJA)

Foto: Instagram.com/t.trouboul

Derbi između Mančester Sitija i Arsenala na stadionu "Etihad" privlači pažnju kako navijača ova dva kluba, tako i javnosti zbog duela dvojice trenera. Ovo rivalstvo, započeto pre 130 godina, dobija posebnu dimenziju u 21. veku, posebno od kada je Mančester siti postao aktuelni šampion Engleske.

Ekipe Pepa Gvardiole i Mikela Artete, nekadašnjih saigrača i saradnika, trenutno se nalaze u samom vrhu tabele engleske Premijer lige. "Građani" su ostvarili maksimalan učinak od 12 bodova, dok "tobdžije" dolaze s dva boda manje nakon remija s Brajtonom na "Emiratima", ali se mora istaći da bi tim iz Londona eventualnim trijumfom u derbiju, preuzeo i lidersku poziciju.

Današnji dvoboj, koji se igra u 17:30, neće pratiti samo navijači već i partnerke fudbalera, poznate kao "vagsice". U oba tabora se nalaze atraktivne supruge, verenice i devojke igrača, ali će u epicentru pažnje muške populacije na stadionu svakako biti atraktivna Tatjana Trubul, devojka Davida Raje, golmana Arsenala.

Posebno interesovanje javnosti izaziva veza između Davida Raje i njegove devojke, katalonske lepotice, koja je pre nego što je upoznala Raju radila u noćnom klubu. Njihova veza je obnarodovana 2022. godine i privlači pažnju medija i navijača.

 

Međutim, slobodno se može reći da Tatjana pozitivno utiče na ovosezonsku formu svog izabranika, s obzirom da je u prethodna četiri prvenstvena meča samo jednom bio prinuđen da vadi loptu iz mreže, a to su učinili fudbaleri Brajtona. KAda se navedenom doda i da je na startu ovogodišnje UEFA Lige šampiona mreža Arsenala ostala netaknuta u duelu sa italijanskom Atalantom, jasno je kolike su zasluge Tatjane Trubul za trenutna ostvarenja londonskog kluba.

Derbi između Mančester Sitija i Arsenala takođe dobija i romantičnu notu, jer pored fudbalskih veština, pažnju privlači i podrška koju fudbaleri dobijaju od svojih partnerki. Očekuje se uzbudljiva utakmica kako na terenu, tako i van njega.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading