JOVANOVIĆ REŠAVA ZVEZDU! ČLAN POSLEDNJE ŠAMPIONSKE GENERACIJE PARTIZANA: Mi smo tada bili bolji, sada nema favorita

Autor:

Sport

22.09.2024

09:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Aca je odličan golman, nije u pravom trenutku tu"

JOVANOVIĆ REŠAVA ZVEZDU! ČLAN POSLEDNJE ŠAMPIONSKE GENERACIJE PARTIZANA: Mi smo tada bili bolji, sada nema favorita

Foto: Starsport

Filip Kljajić

Fudbaleri Partizana u ponedeljak od 19 časova dočekuju Crvenu zvezdu na stadionu JNA. Biće to 174. večiti derbi, ali u ovoliko različitim raspoloženjima skoro nije dočekan nijedan. Već godinama crveno-beli važe za favorita iako redovno ne uspevaju to da pokažu u Humskoj, pa iz tog razloga član poslednje generacije crno-belih koja je uzela titulu, Filip Kljajić, veruje da Partizan ima čemu da se nada.

- Evidentno je da je Partizan u problemu, ali u derbiju to ne mora da znači da je to prednost za Zvezdu. Ta utakmica neće ništa odlučiti, početak je prvenstva, ima da se igra dosta. Godinama unazad je takva situacija, da je Zvezda favorit. Ali videli smo da to ne mora ništa da znači. Ne bi trebalo to neku prevagu da donese - rekao je Kljajić za "Meridian sport", pa dodao:

Republika

Foto: Starsport

Filip Kljajić na derbiju

- Partizan mora da odigra kompaktno i čvrsto. Moraće da iskoristi prilike koje mu se ukažu. Pre svega, moraće da obrati pažnju da zatvori prilaze svom golu. Teško je sada kada je Saldanja otišao, on je mogao da reši utakmicu. Videćemo ko će sada iskočiti. Voleo bih da Đole Jovanović reši utakmicu.

Njegov kolega Aleksandar Jovanović jedina je svetla tačka u Humskoj već dugo vremena.

- Aca je odličan golman. Možda nije u pravom trenutku u Partizanu, što se tiče rezultata. Mislim da je preopterećen i da se previše očekuje od njega. U Partizanu golman ne bi trebalo da bude u prvom planu nikad. Ranije se uvek pričalo o napadačima - iskren je čuvar mreže.

Kljajić je bio član poslednje generacije koja je donela pehar Superlige u vitrine stadiona JNA.

- Sećam se cele te sezone. U svakom derbiju te sezone smo bili bolji od Zvezde. Dali su nam pogodak iz gol-auta, kada je bio remi, a mislim da bismo i tada pobedili. Bilo je suđeno da osvojimo titulu tada - podvukao je Kljajić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading