NIŠTA OD VEČITOG DERBIJA? Huliganski pir - teren stadiona u Humskoj je UNIŠTEN! (FOTO)

Autor: Valdimir Vorih

Sport

22.09.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U ponedeljak 23. septembra trebao bi da se odigra novi Večiti derbi, ali je veliko pitanje da li će do njega uopšte i doći.

NIŠTA OD VEČITOG DERBIJA? Huliganski pir - teren stadiona u Humskoj je UNIŠTEN! (FOTO)

Foto: FK Partizan

Neverovatne scene su zabeležene na stadionu Fudbalskog kluba Partizan u Humskoj ulici.

U noći između subote i nedelje nepoznata grupa huligana provalila je na stadion i uništila travnatu podlogu, dovodeći u pitanje odigravanje meča planiranog za ponedeljak.

Prema informacijama koje su stigle iz fudbalskog kluba, napad se dogodio tokom noći između subote i nedelje. Huligani su obili brave i upali na teren, gde su izvršili razaranje koje je šokiralo fudbalsku javnost. Ovakav brutalni napad pred jedan od najvećih sportskih događaja u zemlji izazvao je ogorčenje među navijačima i sportskim entuzijastima.

Posledice ovog vandalskog čina odmah su postale vidljive, a odigravanje sutrašnjeg meča između Partizana i Crvene zvezde dovedeno je pod ozbiljan upitnik. Očekuje se da će nadležne institucije preduzeti sve neophodne mere kako bi utvrdile odgovornost za ovaj incident i omogućile normalan tok događaja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @pbg.news

 

Ovakav napad na sportski objekat izazvao je osudu javnosti, a brojni sportski stručnjaci, navijači i bivši igrači izrazili su svoje nezadovoljstvo i zgražavanje nad onim što se dogodilo. Očekuje se da će nadležne institucije brzo reagovati i preduzeti mere kako bi se osigurala bezbednost i integritet sportskih događaja u budućnosti.

Ovaj napad predstavlja šokantan potez koji baca senku na sportsku scenu i rivalstvo između dva najveća kluba u zemlji. Sa nestrpljenjem se očekuje razvoj situacije i reakcija nadležnih organa kako bi se utvrdile okolnosti i posledice ovog događaja. Svi ljubitelji fudbala nadaju se da će pravda biti zadovoljena i da će sportski duh trijumfovati nad nasiljem i vandalizmom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading