EKSKLUZIVNI SNIMCI! EVO KAKO SU VANDALI UPALI NA STADION PARTIZANA I UNIŠTILI GA: Ovako je JNA eksplodirao tokom noći (VIDEO)

Autor:

Sport

22.09.2024

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lagano su obili bravu i izašli kao da ništa nije bilo

EKSKLUZIVNI SNIMCI! EVO KAKO SU VANDALI UPALI NA STADION PARTIZANA I UNIŠTILI GA: Ovako je JNA eksplodirao tokom noći (VIDEO)

Foto: Privatna arhiva

Kao bomba je ovog jutra odjeknula vest da je odigravanje 174. večitog derbija dovedeno u pitanje zbog huliganskog pira koji je u noći iza nas izvršen na stadionu u Humskoj. Grupa koja je, kako su iz Partizana naveli, "odlučila da svoje očigledne frustracije iskali na imovini kluba koji navodno vole", ušla je ove noći organizovano obivši bravu na kapiji doma crno-belih.

Ipak, nisu baš mogli da prođu potpuno neprimećeno, pošto su okolne kamere uhvatile sve što se dešavalo, a Republika je došla u posed tih ekskluzivnih snimaka. Naime, grupa od oko 15 navijača izašla je neprimećeno sa parkinga pored stadiona.

 

 

Nakon toga su došli do kapije čija je brava očigledno bila obijena, te lagano ušli na teren. Jedan od njih je čuvao stražu dok su ostali bukvalno palili podlogu na kojoj je sutra trebalo da se odigra 174. večiti derbi. Vandali su uspešno odradili posao, posle čega su izleteli sa stadiona kao da ništa nije bilo. Tako su ostavili "poklončić" upravi i ljudima iz kluba koji su ovog jutra imali šta da vide.

Iz Partizana su objavili da znaju imena lica koja su počinila ovaj zločin, te da će ih objaviti ukoliko ih nadležni organi ne privedu u hitnom roku. A što se tiče samog odigravanja meča, rekli su da se stanje terena ne može u ovako kratkom roku popraviti do željenog i u potpunosti spremnog za igru, ali da će nadležna služba FK Partizan učiniti nadljudske napore da teren dovede u prihvatljivo stanje za odigravanje utakmice. Ostaje da vidimo šta će biti odluka...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading