BIZARNA SCENA! U sred meča traktor i kombi uleteli na teren (VIDEO)

Autor:

Sport

22.09.2024

17:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Panika među igračima.

BIZARNA SCENA! U sred meča traktor i kombi uleteli na teren (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Tokom nedavnog fudbalskog meča u Kikindi, dogodila se neobična situacija koja je zapanjila prisutne. Naime, dok su lokalni timovi igrali svoju utakmicu, traktor i kombi su neočekivano uleteli delimično na teren, izazivajući neverovatan prizor. Srećom, prema informacijama koje je javio 192, niko nije teže povređen u ovoj nezgodi.

Iako je ova situacija mogla da izazove paniku među igračima i navijačima, snimci sa utakmice prikazuju da su fudbaleri ostali smireni i nisu se previše poremetili. Nastavili su da drže svoje pozicije, spremni za nastavak meča uprkos neobičnom prekidu.

Nakon što su snimci incidenta procureli na društvene mreže, javnost je burno reagovala na ovu neobičnu situaciju. Mnogi su izrazili svoje čuđenje i nevericu, komentarišući kako je ovo jedan od onih trenutaka koji se retko viđaju čak i u svetu fudbala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Nakon incidenta, organizatori utakmice i nadležni su brzo reagovali kako bi osigurali bezbednost svih prisutnih. Istražni tim je odmah počeo sa istragom kako bi utvrdio uzrok ove nezgode i preduzeo odgovarajuće mere kako se slični incidenti ne bi ponovili u budućnosti.

Takođe, izdato je zvanično saopštenje u kojem se izražava zahvalnost svima koji su pokazali prisebnost tokom ovog neobičnog događaja, kao i podrška svima koji su bili prisutni na utakmici.

Iako je ovaj neobičan događaj mogao da izazove veću paniku i haos, srećom, završio se bez težih povreda. Ipak, ostaje da se vidi kako će nadležne institucije reagovati na ovo i da li će preduzeti dodatne mere kako bi se izbegle slične situacije u budućnosti. U svakom slučaju, neobični događaji poput ovog uvek privlače pažnju javnosti i ostaju zabeleženi kao jedinstveni trenuci koji se retko viđaju čak i u svetu sporta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading