PRAZNIK FUDBALA U SENCI HULIGANSKOG PIRA: Sledi 174. večiti derbi - evo gde možete pratiti duel Partizana i Crvene zvezde!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

23.09.2024

07:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duel crno i crveno-belih imao je svoju neslavnu uvertiru.

PRAZNIK FUDBALA U SENCI HULIGANSKOG PIRA: Sledi 174. večiti derbi - evo gde možete pratiti duel Partizana i Crvene zvezde!

Foto: Starsport

Najveća svetkovina srpskog klupskog fudbala, večiti derbi između Partizana i Crvene zvezde, 174. u nizu danas će biti odigran na stadionu u Humskoj ulici.

Međutim, umesto da se priča o fudbalu, majstorstvima pojedinaca u crno i crveno-belim dresovima, duel dva najveća srpska kluba protiče u senci dešavanja koja su se dogodila u noći između subote 21. septembra i nedelje 22. septembra kada je grupe huligana provalila na stadion u Humskoj i devastirala travnatu podlogu u nadi da će time sprečiti odigravanje samog meča.

Međutim, kako najavljuju iz redova domaćeg sastava, večiti derbi će biti nesmetano odigran i ekipe će istrčati na teren večeras (ponedeljak, 23. septembar) u 19 časova kada će sudija Novak Simović dati znak za početak utakmice.

Crvena zvezda u ovaj duel ulazi u daleko boljem raspoloženju. Puleni trenera Vladana Milojevića su lideri na tabeli sa 19 osvojenih bodova, a dodatni motiv crveno-belima može biti i nedavni startni poraz u ovogodišnjoj UEFA Ligi šampiona kada su samo zahvaljujući sopstvenim greškama prepustili trijumf lisabonskoj Benfici (1:2).

Foto: star sport

Ponovo će sve prštati na terenu - sledi 174. svetkovina srpskog fudbala

 

Sa druge strane Partizan se suočava sa velikim problemima. Nakon popunog kraha u Evro kupovima, trener Aleksandar Stanojević se suočio i sa lošim rezultatima u domaćim okvirima gde crno-beli u ovom momentu sa svega 11 osvojenih bodova zauzimaju poziciju u sredini tabele i gotovo da se već sada može reći da bi se eventualnim neuspehom u večerašnjm meču Partizan oprostio od borbe za šampionski pehar.

Derbi susret 9. kola Super lige Srbije između Partizana i Crvene zvezde igra se u ponedeljak 23. septembra 2024. godine, sa početkom u 19:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na programu TV Arena sport 1 Premium.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading