HAOS U HUMSKOJ! Stanojević povređen u napadu navijača!

Autor:

Sport

23.09.2024

21:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Grobari" iskalili bes na Stanojeviću.

HAOS U HUMSKOJ! Stanojević povređen u napadu navijača!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su ubedljivu pobedu nad Partizanom rezultatom 4:0 u 174. večitom derbiju u okviru devetog kola Superlige Srbije. Strelci za goste bili su tri puta Šerif Endiaje i Silas.

Nakon utakmice navijaču crno-belih su izarazili veliko nezadovljstvo, pa su gađali trenera Aleksandra Stanojevića dok je izlazio sa terena, ali i nakon izlaska. Naime, "Grobari" su gađali svlačionicu Partizana, a na kraju su i pogodili stratega crno-belih koji je zadobio povrede glave i nosa.

Ova pobeda je takođe značila da je Crvena zvezda prvi put postigla četiri gola na stadionu u Humskoj još od 1976. godine, kada je slavila sa 4:1. Poslednji put kada je Zvezda ostvarila ubedljivu pobedu od 4:0 na večitom derbiju bilo je 1998. godine na "Marakani". Ovo istorijsko veče za Crvenu zvezdu označava novu eru dominacije nad večitim rivalom.

Sa druge strane, Partizan je doživeo apsolutni debakl, ostavljajući svoje navijače u razočaranju i neverici. Njihova ekipa je bila nemoćna protiv nadmoćnog protivnika, a ovo će svakako biti veoma težak poraz za crno-bele. Ovo veče će se dugo prepričavati među ljubiteljima fudbala, a dominacija Crvene zvezde definitivno će ostati upamćena kao jedna od najupečatljivijih u istoriji večitih derbija. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading