MESI ĆE IGRATI ZA SRBIJU: Piksi posle derbija neće imati dilemu

Autor:

Sport

24.09.2024

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi fudbaler dobiće poziv za Ligu nacija.

MESI ĆE IGRATI ZA SRBIJU: Piksi posle derbija neće imati dilemu

Foto: Starsport

Mladi fudbaler Crvene zvezde, Andrija Maksimović, postaje sve zapaženije ime u svetu fudbala. Njegov nedavni debi za crveno-bele, kao i impresivna asistencija ostvarena tokom večitog derbija u pobedi nad Partizanom sa 4:0, donose mu zasluženu pažnju. Međutim, najnovija vest koja je uzburkala javnost jeste poziv Dragana Stojkovića Piksija, selektora reprezentacije Srbije, koji je odlučio da Maksimović bude deo tima za oktobarske utakmice Lige nacija protiv Švajcarske i Španije.

Ukoliko se nađe na terenu u oktobarskim mečevima, Maksimović, kojem je nadimak Mesi, će postati drugi najmlađi debitant u istoriji srpske reprezentacije, deliće ovu titulu sa legendarnim Mitrom Mrkelom. Ova prilika za Maksimovića predstavlja ostvarenje sna o igranju za nacionalni tim i priliku da pokaže svoj talenat na međunarodnom nivou.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Dragan Stojković Piksi


Naime, sa samo 17 godina Maksimović je pokazao zrelost i talent koji ga izdvajaju iz mase. Trener Crvene zvezde, Vladan Milojević, istakao je da je Maksimović zaslužio priliku svojim radom i ponašanjem u Grafičaru. Mladi fudbaler je nakon utakmice istakao da je ostvarenje sna zaigrati za prvi tim, posebno u večitom derbiju, te da je spreman da pokaže još više u budućim mečevima.

Maksimović je nakon večitog derbija istakao da mu se san ostvario i da je ponosan što je bio deo tima koji je ostvario pobedu od 4:0, posebno nakon osam godina prvi put u Humskoj. Zahvalio se navijačima na podršci i istakao da je spreman da pruži još više u narednim utakmicama. Njegova asistencija tokom derbija samo je najava onoga što budućnost može doneti za ovog mladog fudbalera.

Andrija Maksimović je svakako ime koje treba pratiti u budućnosti, a njegov talenat i zrelost obećavaju sjajnu karijeru kako u domaćem, tako i u međunarodnom fudbalu. S obzirom na sve što je postigao do sada, možemo biti sigurni da je ovo tek početak njegovog impresivnog puta u fudbalskoj karijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading