BARSA GA VRAĆA IZ PENZIJE: Poljak blizu povratka fudbalu!

Autor:

Sport

24.09.2024

18:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katalonci u velikom problemu.

BARSA GA VRAĆA IZ PENZIJE: Poljak blizu povratka fudbalu!

Foto: www.profimedia.rs

Poljski golman Vojčeh Ščensni, bivši član klubova poput Arsenala, Brentforda, Rome i Juventusa, trenutno je jedan od kandidata za zamenu povređenog golmana Barselone, Mark-Andrea ter Štegena. Iako je Ščensni nedavno napustio fudbalske terene, "Sport" tvrdi da je upravo on prva opcija za Barselonu, ističući da njegov nedavni povlačenje iz sporta ne predstavlja prepreku za potencijalni angažman.

Foto: Tanjug/AP

Vraćaju ga iz penzije: Vojčeh Ščensni

Ukoliko se Ščensni pridruži ekipi Barselone, suočiće se sa konkurencijom u vidu iskusnog Kostarikanca Kejlora Navasa, bivšeg golmana Real Madrida, koji trenutno nema angažman i mogao bi se pridružiti Barseloni kao slobodan igrač. Pored toga, jedan od potencijalnih kandidata za poziciju u timu je i 41-godišnji Klaudio Bravo, koji je već branio boje i mrežu Barselone od 2014. do 2016. godine.

Međutim, konačnu odluku o izboru novog golmana doneće 59-godišnji Hansi Flik, novi trener Barselone. Flik je istakao da veruje u rezervnog golmana Injakija Penju, ali da će pre donošenja konačne odluke konsultovati stručni štab.

Ščensni je jedan od potencijalnih kandidata za poziciju u Barseloni, ali konačnu odluku doneće stručni štab, uzimajući u obzir iskusne konkurente poput Navasa i Brava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading