EMBAPE JE KRIV ZA SVE! Treneru Alavesa prekipelo, pa izbacio igrača iz svog tima - Evo šta je bio okidač za ovu šokantu odluku! (VIDEO)

Autor:

Sport

25.09.2024

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije ni slutio da će ovako biti kažnjen.

EMBAPE JE KRIV ZA SVE! Treneru Alavesa prekipelo, pa izbacio igrača iz svog tima - Evo šta je bio okidač za ovu šokantu odluku! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaler Alavesa, Abdelkebir Abkar, doživeo je poniženje od strane svog trenera Luisa Garsije nakon meča protiv Reala iz Madrida. Garsija je bio izuzetno ljut na Abkara zbog incidenta koji se dogodio tokom pauze između dva poluvremena. Naime, Abkar je zatražio dres od Kilijana Embapea, koji je tada igrao za Real, čime je izazvao gnev svog trenera.

Tokom poluvremena meča sa Realom, Abkar je zatražio dres od Embapea, dok je Real vodio sa 2:0. Embape je ispunio njegov zahtev, ali je Abkar obećao da će svom rivalu dati svoj dres u tunelu. Ovaj neobičan zahtev doveo je do kontroverze i besa trenera Garsije.

Iako je Abkar dobio suvenir od Embapea, nije se vratio na teren nakon pauze, jer ga je trener kaznio zbog nepromišljenog poteza. Real je vodio sa 3:0 do samog finiša, kada je Alaves uspeo da postigne dva gola i unese dramu u meč. Na kraju, domaći tim je trijumfovao rezultatom 3:2.

Ovaj incident izazvao je dosta pažnje i rasprava među navijačima, a ponašanje Abkara na terenu i van njega sigurno će biti tema razgovora u narednom periodu.

Što se tiče tačno ovg slučaja, mišljenja su podeljena, jer su neki navijači smatrali da je Abkar pokazao neprofesionalizam u ključnom trenutku utakmice, dok su drugi branili njegovu odluku, videći je kao običnu gestu poštovanja prema fudbalskoj zvezdi poput Embapea.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading