KO DOĐE U PARTIZAN NEKA MU JE BOG U POMOĆI: Ovako je Rasim Ljajić govorio o RASULU U HUMSKOJ

Autor:

Sport

25.09.2024

08:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rasim Ljaljić svestan situacije u crno-belom taboru.

KO DOĐE U PARTIZAN NEKA MU JE BOG U POMOĆI: Ovako je Rasim Ljajić govorio o RASULU U HUMSKOJ

Foto: Starsport

Rasim Ljajić na korak je do odluke da prihvati kandidaturu za mesto predsednika FK Partizan, pa ako bude izabran da se uhvati u koštac sa brojnim nagomilanim problemima u Humskoj. Njemu su poverenje dali bivši igrali, on je to načelno prihvatio, ali želi prethodno da obavi razgovore sa ostalim sportskim radnicima, upravom, kako bi doneo definitivnu odluku.

Ovakva odluka ne čudi imajući kako je pre samo nekoliko godina, na polovini sezone 2018/19, dakle za vreme ove iste rukovodeće garniture sa Milošem Vazurom i Miloradom Vučelićem, o stanju u Partizanu govorio Ljajić. On je tada konstatovao da je opšti haos u Humskoj i da će onome ko se uhvati u koštac sa tim biti potrebna pomoć viših sila. Očigledno je sada Rasim taj koji je spreman da se odluči na taj korak. Ni sada situacija nije bolja posle ispadanja iz Evrope i debakla u večitom derbiju i poraza od Crvene zvezde sa 4:0 u Humskoj, pa je trener Aleksandar Stanojević podneo ostavku.

Republika

Foto: Starsport

Nemoćni protiv Zvezde: Fudbaleri Partizana

- Ne pamtim da je bio ovoliki zaostatak. Za Radničkim 14, za Zvezdom 18 bodova. Ko je odgovoran? Sve što bih rekao moglo bi da se shvati na pogrešan način. Ovo govorim kao navijač Partizana, nebitno je ko upravlja klubom, jednostavno, nešto mora da se uradi i svakom ko dođe u klub, neka je bog u pomoći. I na čelo kluba i na čelo ekipe. Jer, plašim se da ovaj zaostatak neće biti manifestovan samo bodovno, nego da će se ovo oseti u narednih nekoliko sezona. Ne vidim način kako Partizan može da premosti finansijsku krizu, krizu u organizaciji, evidentna je i kadrovska kriza… Ne vidim ni nove sponzore koji bi mogli da se pojave i pomognu da klub izađe iz ove krize - rekao je marta 2019. Ljajić.

Republika

Foto: Starsport

Kritikuju ih svi: Miloš Vazura i Milorad Vučelić

Podsetimo, Ljajić je bio potpredsednik Partizana u vreme predsednika Dragana Đurića. Podneo je ostavku decembra 2009. pred najavljene izbore zbog kritika da političari ne smeju da se mešaju u rad klubova. Decembra 2022. on je izabran za potpredsednika JSD Partizan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
marija

25.09.2024 08:56

Vratite Zecevica