FSS SE OGLASIO PRED OKRŠAJ SRBIJE I DANSKE! Očekuje nas zanimljiv meč - Evo gde i za koliko novca možete kupiti kartu za spektakl!

Autor:

Sport

25.09.2024

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brojimo sitno.

FSS SE OGLASIO PRED OKRŠAJ SRBIJE I DANSKE! Očekuje nas zanimljiv meč - Evo gde i za koliko novca možete kupiti kartu za spektakl!

Foto: Facebook.com/Srbijasport.net

Fudbalska reprezentacija Srbije se uskoro okuplja pred novi izazov u Ligi nacija, i mečeve protiv Švajcarske u Leskovcu i Španije u Kordobi. Selektor Dragan Stojković Piksi je objavio širi spisak igrača koji će se pripremati za ove važne mečeve, a iz Fudbalskog saveza Srbije su stigle važne informacije u vezi sa prodajom ulaznica i organizacijom mečeva.

Ulaznice za meč između Srbije i Švajcarske, koji se igra na stadionu "Dubočica" u Leskovcu, biće puštene u prodaju od četvrtka 26. septembra. Takođe, roditelji koji žele da kupe ulaznice za decu moraju priložiti ime, prezime i JMBG maloletnih lica. Za one koji preferiraju kupovinu na licu mesta, prodaja na blagajnama stadiona "Dubočica" u Leskovcu počinje 1. oktobra u radnom vremenu od 10 do 17 časova.

- U četvrtak 26. septembra od 12,00 počinje online prodaja ulaznica putem ticketline.rs za utakmicu Lige nacija, Srbija – Švajcarska, koja se igra 12. oktobra na stadionu „Dubočica“ u Leskovcu sa početkom u 20,45. Ulaznice mogu da se kupe po sistemu jedna ulaznica, jedan ID (indentifikacioni dokument). U slučaju da roditelj želi da kupi ulaznice za decu, potrebno je ime, prezime i JMBG maloletnih lica. Prodaja na blagajnama stadiona „Dubočica“ u Leskovcu počinje 1. oktobra u radnom vremenu od 10 do 17 časova. Gostujući navijači moći će da kupe ulaznice preko posebnog linka. Za sektor predviđen za gostujuće navijače, bezbednosna procedura za kupovinu ulaznice je da samo državljani Švajcarske mogu kupiti ulaznice u ovom sektoru - stoji u saopštenju FSS.

Cene ulaznica se kreću od 500 dinara za sever i jug stadiona, do 1000 dinara za zapad i istok. Gostujući navijači će moći da kupe ulaznice po ceni od 5 evra, ali je važno naglasiti da samo državljani Švajcarske mogu kupiti ulaznice za sektor predviđen za gostujuće navijače.

Okršaj Srbije i Švajcarske zakazan je za 12. oktobar, a za reprezentaciju Srbije je izuzetno važno da ostvari dobar rezultat, s obzirom da su u prve dve runde osvojili samo bod. Navijači sa nestrpljenjem iščekuju ovaj meč, nadajući se uspehu svoje reprezentacije. Svi ljubitelji fudbala već sada mogu da obezbede svoje ulaznice i budu deo velike fudbalske fešte koja se očekuje u Leskovcu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading