MESI ZAVRŠAVA KARIJERU: Ovde će Argentinac okačiti kopačke o klin

Autor:

Sport

26.09.2024

08:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Leo otkrio u kojem će klubu odigrati poslednju utakmicu.

MESI ZAVRŠAVA KARIJERU: Ovde će Argentinac okačiti kopačke o klin

Foto: Profimedia

Argentinski fudbaler Lionel Mesi, jedan od najvećih fudbalskih talenata svih vremena, planira da završi svoju karijeru na mestu gde je sve počelo u Njuel's Old Bojs. Katalonski list El Nacional tvrdi da će Mesi napustiti Inter iz Majamija po isteku ugovora 2025. godine i vratiti se u svoju domovinu.

Mesi je karijeru započeo u Njuel's Old Bojs sa samo 13 godina i oduvek je izražavao želju da se jednog dana vrati u ovaj klub. Tokom svog vremena u Barseloni, Mesi je jasno stavio do znanja da bi voleo da završi karijeru igrajući za Njuel's, ističući emotivnu vezu sa klubom koji ga je lansirao u svet fudbala.

Nakon višedecenijske povezanosti sa Barselonom, Mesi je 2023. godine postao član Intera, nakon dve sezone provedene u PSŽ. Sa 20 godina provedenih u Barseloni, Mesi je stekao status ikone kluba i osvojio je sve što je mogao sa ovim timom.

Vraćanje u Njuel's Old Bojs predstavljaće za Mesija ne samo povratak kući, već i novi izazov u njegovoj karijeri. Sa ogromnim iskustvom i fudbalskim znanjem koje je stekao tokom godina, Mesi će imati priliku da doprinese razvoju mladih fudbalera u klubu i da ostavi trajan utisak na argentinski fudbal.

Lionel Mesi se sprema da okonča svoju fudbalsku karijeru na mestu gde je sve počelo, u Njuel's Old Bojs. Ovaj potez izaziva veliko interesovanje javnosti i ljubitelja fudbala širom sveta, dok se navijači u Argentini raduju povratku svog omiljenog fudbalera. Svi sa nestrpljenjem iščekuju novu fazu u karijeri ovog fudbalskog virtuoza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading