PALA ODLUKA: Poznato ko će voditi Partizan u Lučanima!

Autor:

Sport

26.09.2024

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crni dani za Partizan.

PALA ODLUKA: Poznato ko će voditi Partizan u Lučanima!

Foto: FK Partizan

Posle poraza od 0:4 od Crvene zvezde u 174. večitom derbiju, trener Partizana Aleksandar Stanojević je podneo ostavku na poziciju šefa stručnog štaba. Ovaj poraz je bio praćen nemilim dešavanjima, a Stanojević je ispraćen povicima navijača da se pokupi iz Humske, što je dan kasnije i saopštio rukovodstvu kluba da želi da uradi.

Branko Vukašinović, dosadašnji pomoćnik Aleksandra Stanojevića, preuzeće odgovornost za vođenje ekipe Partizana nakon Stanojevićevog odlaska. Ovaj iskusni stručnjak već je imao priliku da zameni Stanojevića tokom susreta sa Vojvodinom, kada je ovaj bio suspendovan zbog isključenja na meču sa IMT-om. Vukašinović će se sada suočiti sa izazovom vođenja tima u teškom gostovanju ekipi Mladosti u Lučanima, dok se ne donese odluka o novom stalnom treneru.

Nakon utakmice u Lučanima, ekipu "parnog valjka" očekuje susret sa Tekstilcem na domaćem terenu, a potom i reprezentativna pauza. U Humskoj će morati da "prelome" oko toga ko će u nastavku sezone biti šef stručnog štaba.

Nakon Stanojevićeve ostavke, odlučeno je da će ekipu "parnog valjka" privremeno voditi Branko Vukašinović, koji će prvu utakmicu kao glavni trener voditi protiv lučanske Mladosti. Ipak, još uvek nije poznato ko će biti dugotrajno rešenje na klupi vicešampiona Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading