PRED PUT U ITALIJU: Zvezda je večiti derbi već arhivirala - evo gde možete pratiti novo superligaško iskušenje!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.09.2024

06:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karta za "grad mode" se danas čekira,

PRED PUT U ITALIJU: Zvezda je večiti derbi već arhivirala - evo gde možete pratiti novo superligaško iskušenje!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde ubedljivo su slavili u 174. večitom derbiju tokom kojeg su deklasirali Partizan rezultatom 4;0 i praktično su najvećeg rivala ne samo eliminisali iz trke za šampionski pehar, već ga ostavili u položaju u kojem se možda i nije nalazio još od sezone 1978/79 kada su se crno-beli borili za opstanak u elitnom rangu tadašnjeg fudbala u SFR Jugoslaviji.

Pred pulenima trenera Vladana Milojevića je novi prvenstveni izazov, a u petak 27. septembra sa pošetkom od 19 časova crveno-beli na stadionu "Rajko Mitić" dočekuju pančevački Železničar.

Crvena zvezda, trenutno neprikosnoveni lider prvenstva, sa velikim samopouzdanjem ulazi u ovaj meč nakon nedavnog trijumfa nad večitim rivalom. S druge strane, Železničar iz Pančeva će se boriti da ostvari dobar rezultat protiv izuzetno jake ekipe Crvene zvezde.

Očekuje se da će večerašnjem meču prisustvovati veliki broj pristalica crveno-belih boja, a za sve one koji ne budu u mogućnosti da večeras prisustvuju meču na najvećem srpskom stadionu, imaće priliku da direktan prenos ovog meča prate na kanalu TV Arenasport Premijum 1.

Republika

Foto: Starsport

Prethodne sezone "dizelka" je namučila šampiona u Pančevu

 

- Superliga Srbije, 10. kolo:

Crvena zvezda (Beograd) - Železničar (Pančevo)

Stadion: "Rajko Mitić", Beograd

Datum: Petak, 27. septembar

Početak: 19 časova

Da podsetimo, Crvena zvezda je i u aktuelnoj sezoni suvereni vladar elitnog ranga srpskog klupskog fudbala. U osam odigranih prvensstvenih mečeva crveno-beli su ostvarili skor od sedam pobeda i jednog remija (Mladost Lučani 2:2) i u ovom momentu kao lideri imaju tri boda prednosti u odnosu na lučansku Mladost i OFK Beograd, ali imaju i meč manje odigran.

Sa druge strane pančevački Železničar sa skorom od četiri pobede, isto toliko poraza i jednim remijem i ukupno 13 osvojenih bodova, u ovom momentu zauzima sedmu poziciju na tabeli, a želja svih u redovima "pančevačke dizelke" jeste da probaju protiv najtežeg rivala da prekinu seriju od dva uzastopna poraza.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading