ZVEZDAŠI NE MOGU U MILANO, ALI KLUB JE NAŠAO NAČIN DA SE GLEDA MEČ: Delije će OVDE okupljene pratiti okršaj sa Interom

Autor:

Sport

27.09.2024

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajno rešenje za navijače

ZVEZDAŠI NE MOGU U MILANO, ALI KLUB JE NAŠAO NAČIN DA SE GLEDA MEČ: Delije će OVDE okupljene pratiti okršaj sa Interom

Foto: tvitter.com/FranceZvezda

Navijači Crvene zvezde iznenadili su se kada su saznali da neće moći da podrže svoj tim na meču drugog kola Lige šampiona protiv Intera 1. oktobra. Naime, vlasti Milana i italijanska policija su doneli odluku o zabrani dolaska delija zbog straha od mogućih nereda. Zato je stigao brutalan odgovor sa severa u kojem se navodi da se Italijani plaše dolaska 10.000 navijača Zvezde i da su nesposobni.

Međutim, klub je pripremio rešenje za navijače, kako bi okupljeni pratili dešavanja sa severa Italije. Pred utakmicu sa Železničarom, upućen je poziv zvezdašima da u utorak uveče dođu na Marakanu i na taj način pruže podršku timu koji će se boriti u Milanu. Veliki ekran biće instaliran na zapadnoj tribini, pružajući navijačima sjajan doživljaj gledanja utakmice kao da su na stadionu u Milanu.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Navijači Zvezde

Podsetimo, ovo je bilo saopštenje delija posle neočekivane odluke sa Apenina.

Kao što je svima poznato, navijačima Crvene zvezde je zabranjen odlazak u Italiju na fudbalske utakmice protiv Intera i Milana! Nije Zvezda prvi klub kome je izrečena kazna za ovu zemlju, a izriče je italijanska policija koja po svojim nekim kriterijumima gleda ko je podoban, a ko nije. Očigledno je da su nesposobni ili ih je strah 10.000 navijača koji bi sigurno došli da postoji mogućnost da se kupi karta. Pozivamo ljude ovim putem da dođu u petak na stadion, da im pružimo dovoljnu podršku za utorak jer će utakmica pred punim stadionom u Italiji, bez nas na tribinama, biti pa skoro nemoguća misija. U petak da im pokažemo da smo uz njih da znaju koliko ih ljudi prati na ovaj pretežak put, gde će zbog straha Italije, morati da budu sami. U petak moraju da osete našu podršku, šta god se desilo u Milanu, ali i da osete da, osim što idu da se bore protiv prošlogodišnjeg prvaka Italije, idu da se bore i protiv nepravde! Takođe, zbog striktnosti italijanske policije, koja na ulazu traži kartu i dokument na kome moraju da se poklapaju imena, pozivamo ljude da ne kreću na put gde je sasvim izvesno da neće ući na utakmicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading