VLAHOVIĆ JE VELIKI IGRAČ I JOŠ VEĆI ČOVEK: Dečak će zbog Dušana zauvek pamtiti ovaj dan (VIDEO)

Autor:

Sport

28.09.2024

21:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predivan gest napadača

VLAHOVIĆ JE VELIKI IGRAČ I JOŠ VEĆI ČOVEK: Dečak će zbog Dušana zauvek pamtiti ovaj dan (VIDEO)

Foto: Instagram/seria

Vlahović poklanja dres klincu

U šestom kolu Serije A, Dušan Vlahović je zasenio sve kritičare sjajnim nastupom za Juventus protiv Đenove. Nakon mirnog prvog poluvremena, srpski napadač je briljirao od samog početka drugog dela utakmice, postigavši dva od tri gola crno-belih do kraja meča. U 48. minutu, bio je precizan sa bele tačke, donoseći prednost Staroj dami. Samo sedam minuta kasnije, udvostručio je prednost na asistenciju Teuna Kopmajnersa, postigavši sjajan gol iskosa sa leve strane u donji dalji ugao.

Ovo je bio pravi bljesak za mladog srpskog napadača, koji se suočavao sa ogromnim kritikama tokom ove sezone zbog nedostatka golova u prethodnim mečevima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lega Serie A (@seriea)

I posle meča bio je vidno raspoložen, a kako i ne bi, pa je rešio da tu vedrinu prenese i na jednog dečaka koji ovaj dan neće nikada zaboraviti. Mladi momak je čekao i dočekao svog heroja nakon utakmice, a Vlahović mu se za to odužio i poklonio svoj dres sa brojem 9 sa današnjeg meča. Dečak je sa velikim osmehom na licu prihvatio gest Dušana i ponosno poneo dres kući.

Vlahović je dao najbolji mogući odgovor na sve kritike postigavši dva gola za samo sedam minuta. Njegov izvanredan nastup bio je ključan večeras za pobedu Juventusa, na koju je tačku stavio Konseisao pogotkom u 90. minutu. Ovo će sigurno podići samopouzdanje kako Vlahoviću lično, tako i celom timu Tijaga Mote koji i dalje nije primio pogodak na Apeninima od početka sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading