AU, PA OVO SE NI U PETLIĆIMA NE RADI! Videli smo GLUPOST SEZONE i ludo poluvreme na "Karađorđu" (VIDEO)

Autor:

Sport

28.09.2024

22:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šta se ovo dogodilo u Novom Sadu?!

AU, PA OVO SE NI U PETLIĆIMA NE RADI! Videli smo GLUPOST SEZONE i ludo poluvreme na "Karađorđu" (VIDEO)

Foto: Instagram/fk_vojvodina

Ove večeri je na kišnom "Karađorđu" odigrana utakmica za anale! Posle pregršt preokreta i šest pogodaka, bodove su podelili domaća Vojvodina i niški Radnički u 10. rundi Superlige Srbije.

Tačnije, gledali smo ludo drugo poluvreme, pošto su, nakon neubedljivog prvog, svi golovi postignuti u drugom delu igre. A onda je počela rapsodija golom Jusufa u 52. minutu meča. I nije se dugo čekalo na prvo sledeće uzbuđenje, pošto je samo pet minuta kasnije Radnički izjednačio preko Stjuarta. A onda se dogodio i verovatno najbizarniji momenat na terenima najvišeg ranga fudbala u Srbiji u 21. veku.

Vojvodina je kretala u napad iz svog peterca, a golman Rosić je uzeo loptu i predao je Koraću u nameri da je on izvede. Defanzivac je uzeo loptu u ruke kako bi je postavio na pravo mesto budući da je teren bio klizav od obilnih padavina, ali sudija Pavle Ilić nije smatrao da je taj potez dozvoljen, pa je bez razmišljanja pokazao na belu tačku zbog namernog igranja rukom Koraća u svom šesnaestercu nakon što je golman već "izveo" loptu. Ona je nakon toga pripala Iliću koji je bio siguran sa bele tačke. I taj rezultat od 2:1 za goste je bio na snazi sve do 87. minuta, a onda se dogodio neviđeni šok. Veličković pogađa za izjednačenje, Crnomarković u 90. za vođstvo, Voša je na pragu nova tri boda ni iz čega, ali Jamkam, u finalnim momentima meča pogađa za 3:3 i pakuje bod za Niš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading