FUDBALER NEPOMIČAN NAKON SUDARA! Hitno prebačen u bolnicu! (VIDEO)

Autor:

Sport

29.09.2024

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dramatična situacija.

FUDBALER NEPOMIČAN NAKON SUDARA! Hitno prebačen u bolnicu! (VIDEO)

Foto: Instagram.com/printscreen

Fudbalski meč između Samsunspora i Gectepea obeležila je teška povreda igrača Gectepea, Isaka Solea. Već na početku utakmice, u žestokom duelu između Isaka Solea i turskog fudbalera Zekija Javrua, dogodio se sudar glavama koji je izazvao ozbiljnu povredu.

Isak je izgubio svest i hitna medicinska pomoć morala je hitno da interveniše. Navijači su sa strepnjom posmatrali dramatičnu situaciju na terenu, ali je klub nakon utakmice objavio da se Isak oporavlja i da se dobro oseća.


Nakon sudara, Isak je nepomično ležao na terenu dok su medicinske ekipe pružale neophodnu pomoć. Navijači su strepeli i čekali vesti o zdravstvenom stanju igrača. Vozilo hitne pomoći odvezlo je Isaka u bolnicu, gde je zadržan radi dodatnih ispitivanja iz predostrožnosti. Ova dramatična situacija privukla je pažnju javnosti i skrenula pažnju na važnost brze i efikasne medicinske pomoći na sportskim događajima.

- Isak je dobio udarac u glavu toekom borbe za loptu i izgubio je svest. Sada je pri svesti i dobro se oseća. Naš igrač je zadržan u bolnici kako bi obavio detalja ispitivanja iz predostrožnosti. Nadamo se da će se vrlo brzo oporaviti - poručili su iz kluba.

Samsunspor se ističe kao ekipa sa 15 osvojenih bodova nakon sedam odigranih mečeva, zauzimajući drugo mesto u šampionatu, odmah iza Galatasaraja. Sa druge strane, Gectepe trenutno ima devet bodova iz šest utakmica i nalazi se na šestoj poziciji. Ova sezona turskog šampionata obećava uzbudljive borbe za vrh tabele, a povrede poput one koju je pretrpeo Isak Sole podsećaju nas na rizike koje sportisti preuzimaju na terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading