E, KAD KAŽEMO DERBI - ONDA MISLIMO NA OVO! Real ispustio pobedu na Metropolitanu u 95. minutu

Autor:

Sport

29.09.2024

23:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fekalije po Kurtoi, prekid, crveni karton, tenzije i gol u nadoknadi za vrhunac usijanja

E, KAD KAŽEMO DERBI - ONDA MISLIMO NA OVO! Real ispustio pobedu na Metropolitanu u 95. minutu

Foto: Profimedia

Madridski derbi nikad ne razočara! A pogotovo ovog puta, kada nam je pružio sve što od jednog derbija očekujemo, iako smo videli samo dva gola. Fudbaleri Atletiko Madrida "iščupali" su bod gradskom rivalu Realu na domaćem terenu u osmoj rundi Primere zahvaljujući golu za 1:1 u dubokoj nadoknadi vremena.

Mirovale su mreže sve do 64. minuta, kada je krenuo potpuni haos. Vinisijus je driblingom izbacio svog čuvara i centrirao sa leve strane, a nakon što je lopta sve preskočila u petercu, došla je do usamljenog Edera Militaa na drugoj stativi. On ju je dočekao "oberučke" i raspalio po njoj, te probušio mrežu nemoćnog Jana Oblaka.

Nije prošlo dugo vremena posle pogotka, a arbitar Mateo Buskec Ferer je odlučio da povuče ekipe sa terena. Razlog je bio i više nego bizaran - Kurtoa je odugovlačio sa vraćanjem lopte u igru, pa su ga domaći navijači zasuli raznim predmetima, od čega se istakla kesa sa sadržajem za kog se sumnja da su bile nečije fekalije. Sudija je odlučio da domaće pristalice moraju malo da "iskuliraju", pa je naredio ekipama da odu u svlačionicu iz koje su se vratile posle 15 minuta Simeoneovog uspešnog smirivanja simpatizera "jorgandžija".

I taman kada su svi mislili da je gotovo, kada smo ušli u duboku nadoknadu - Anhel Korea postiže svoj prvi gol ikada u madridskom derbiju, u 95. minutu, za izjednačenje i potpuni delirijum na Metropolitanu. Utrčao je između redova odbrane Reala i odlično se snašao ispred Kurtoe, te sačuvao bod za Atletiko, a do kraja je i Ljorente dobio crveni karton posle gledanja VAR tehnologije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading