TRAGEDIJA U PORODICI FUDBALERA! Preminuo je od povreda abdomena

Autor:

Sport

01.10.2024

12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pregnječilo ga je stablo.

TRAGEDIJA U PORODICI FUDBALERA! Preminuo je od povreda abdomena

Foto: printscreen

Mlada zvezda Džonti Parkinson, rođak bivšeg fudbalera, sadašnjeg sportskog komentatora i poznatog voditelja „Match of the Day“ Gerija Linekera, preminuo je 6. septembra u tragičnom incidentu. Prema izjavi glavne istražiteljice Daren Slater, Džonti je preminuo od povreda abdomena nakon što ga je zgnječilo stablo tokom rada u Iton Hastingsu, u Oksfordširu.

Nakon ove tužne vesti, Džontijev rođak, Džordž Lineker, podelio je emotivan post na društvenim mrežama, nazivajući Džontija "jednim od najlepših dečaka koje ćete ikada sresti". Njegov brat Tobias je takođe odao počast, rekavši da je Džonti preminuo "previše rano". Porodica je potvrdila tužnu vest na Instagramu, zahvalivši svima na podršci tokom teškog perioda.

U znak sećanja na Džontija, uspostavljena je stranica na GoFundMe kako bi porodica mogla organizovati memorijalni događaj, ističući njegov specijalan i prelep karakter. Komentatori su izražavali saučešće i podršku porodici u ovom teškom trenutku, dok su poruke ljubavi i solidarnosti stizale sa svih strana.

Gerijev rođak, Džonti Parkinson, bio je deo porodice koja je već bila poznata javnosti. Geri Lineker, kao fudbaler, ostvario je zapaženu karijeru kao zvezda Lestera, Evertona, Barselone i Totenhema, kao i reprezentacije Engleske tokom 70-ih, 80-ih i 90-ih godina.

Ova tragična vest je potresla mnoge, a podrška porodici i prijateljima nastavlja da stiže kako bi im pomogla da prebrode ovu tešku životnu situaciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading