SKANDAL! ITALIJANI SKOČILI NA DELIJE: Navijači Zvezde kao da su kriminalci, tako se prema njima ophode

Autor:

Sport

01.10.2024

20:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Problem nastao zbob zastave.

SKANDAL! ITALIJANI SKOČILI NA DELIJE: Navijači Zvezde kao da su kriminalci, tako se prema njima ophode

Foto: Republika

delije

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju večeras Inter u drugom kolu Lige šampiona, koja se od ove sezone igra u novom, ligaškom, formatu. Izabranici Vladana Milojevića poraženi su od Benfike sa 2:1 na premijeri na Marakani, a iskupljenje će morati da traže protiv jednog od najtežih rivala i na jednom od najpoznatijem fudbalskom stadionu na svetu.

Crveno-beli će u borbu i (ne)moguću misiju morati bez podrške svojih navijača zbog skandalozne zabrane italijanskih vlasti da zvezdaši mogu da prisustvuju meču. Čak i onima koji su kupili karte one su poništene, ali jedan broj delija se očigledno provukao "ilegalno" do tribina "Đuzepe Meace". Oni su čak razvili zastavu na tribini i to onu koja podseća na najveći uspeh Zvezde a to je osvajanje Kupa evropskih šampiona u Bariju.

Republika

Foto: Republika

Delije sa zastavom na stadionu Intera

Nažalost, redari na stadionu su munjevito reagovali. Oni su odmah prišli navijačima srpskog kluba i zahtevali da se zastava ukloni. Zvezdaši su negodovali, ali su morali da postupe po naređenju. U prvi mah njima je dozvoljeno da ostanu na stadionu, jer su prošli sve kontrole. Mešutim, samo nekoliko minuta kasnije redari su se vratili i izbacili navijače srpskog tima sa stadiona.

Zvezda će posle Intera u gostima igrati i protiv Monaka (22. oktobar), dok protiv Barselone igra kod kuće (6. novembar). Na Marakanu potom stiže i Štutgart (27. novembar), dok Zvezda u Milano, ali sada na noge Milanu, ide 11. decembra. U 2025. crveno-beli dočekuju PSV (21. januar), a onda gostuju Jang bojsu (29. januar). 

 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading