MESIJEV DUH UŠAO U SAMARDŽIĆA: Srpski fudbaler zaplesao kao argentinski bog

Autor:

Sport

02.10.2024

22:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekad Leo, sada Lazar.

MESIJEV DUH UŠAO U SAMARDŽIĆA: Srpski fudbaler zaplesao kao argentinski bog

Foto: www.profimedia.rs

Lazar Samardžić zaplesao je po terenu kao Lionel Mesi. Reprezentativac Srbije pružio je odličnu partiju u pobedi svoje Atalante nad Šahtjorom sa 3:0 u drugom kolu Lige šampiona na meču koji je odigran na "domaćem" terenu ukrajinske ekipe u Gelzenkirhenu.

Na terenu na kojem je Srbija izgubila od Engleske sa 1:0 na startu Evropskog prvenstva Samardžić je bio maestralan. Lazar je postao prvi igrač još od oktobra 2019. koji je u elitnom takmičenju imao najmanje osam uspešnih driblinga i najmanje šest kreiranih šansi. Pre njega je to za nogom pošlo Lionelu Mesiju u susretu Barselone i Intera.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Mesi protiv Intera 2019.

Podsetimo, u prvom terminu današnjeg dana snage su još odmerili fudbaleri Fejenorda  koji su savladali Đironu u gostima sa 3:2.

 

 

 

Srpski reprezentativac Lazar Samardžić je u odličnoj formi, pa je tako postao junak utakmice 6. runde Serije A između Atalante i Bolonje, nakon što je postigao fantastičan gol u poslednjim trenucima meča za 1:1 i tako doneo bod svojoj ekipi. Iako je ušao u igru tek u 45. minutu prinudno posle povrede Brešaninija, Samardžić je uspeo da se istakne i postane ključni igrač utakmice.

Nakon što je domaća ekipa povela pogotkom Santijaga Kastra odmah po početku drugog poluvremena, a penal Atalanti poništen, nije ništa išlo na ruku gostima. Ipak, ubrzo nakon toga je Lukumi isključen sa meča, ali gostujuća ekipa nije uspevala da pronađe put do gola sve do samog kraja utakmice. A onda, uposlednjim trenucima meča, Lazar Samardžić je pokazao maestralne veštine i postigao izjednačujući gol sa velike distance, čime je doneo važan bod svom timu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading