PEĐA MIJATOVIĆ OŠTRO O BIVŠEM KLUBU! Evo šta im je zamerio!

Autor:

Sport

03.10.2024

11:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred šampionom Evrope je težak period

PEĐA MIJATOVIĆ OŠTRO O BIVŠEM KLUBU! Evo šta im je zamerio!

Foto: Ap photo

Kritike na račun Reala nakon poraza od Lila 1:0 ne jenjavaju, a reči legendarnog fudbalera Reala, Partizana i Valensije, Predraga Peđe Mijatovića, dodatno su uznemirile navijače. Mijatović je istakao da tim Reala ima mnogo toga da popravi, posebno kada je u pitanju defanzivni i vezni red.

– Defanzivno tim nije loš, a ni Lil nije odigrao sjajnu utakmicu, ali mislim da Real mnogo toga ima da popravi – rekao je Mijatović i nastavio o veznom redu:

– Iskreno, nisu me uverili. Problem protiv Lila je bio baš u vezi. Previše je tu fizikalija, a premalo kreativnosti. Čuameni, Kamavinga i Valverde su previše mišićavi i previše tvrdi sa loptom. Nije to sredina kakva odgovara Realovoj filozofiji… Toni Kros više nije ovde, a nedostajao mi je Luka Modrić.

Nekadašnji napadač Reala, Partizana i Valensije ne misli da je problem Vinisijus Žunior.

Foto: Profimedia

Fudbaleri Real Madrida

 

– Pričamo o siromašnom izdanju Vinisijusa, ali njegov način igre je takav da on mnogo zavisi od lopte koje dobije. A protiv Lila nije uz sebe imao kreativnog vezistu da mu prosledi upotrebljivu loptu. Nije mogao da igra svoju igru.

Kritike je dobio samo mladi Endrik. On je zamenio rovitog Kilijana Mbapea koji je ušao tek u 57. minutu.

– Endrik nije još spreman da počinje. Potrebno mu je neko vreme da ulazi sa klupe, da ulazi kada nivo protivničke igre opada i to koristi golovima – zaključio je Mijatović.

Nakon Mijatovićevih reči, reakcije navijača su podeljene. Dok jedni podržavaju njegove analize i sugestije za poboljšanje, drugi smatraju da je previše kritičan prema trenutnom timu Reala. Stručnjaci se slažu da postoje određeni problemi koje treba rešiti, ali ističu da je rano donositi konačne zaključke o timu u ovom trenutku sezone.

U svakom slučaju, poraz od Lila je pokrenuo brojne rasprave i analize, a ostaje da se vidi kako će Real odgovoriti na izazove koji ih očekuju u narednim utakmicama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading