SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKL! FSS zvanično objavio, karte za meč Španija - Srbija su u prodaji - Evo koliko novca morate izdvojiti za ulaznicu!

Autor:

Sport

03.10.2024

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje se velika podrška naših navijača

SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKL! FSS zvanično objavio, karte za meč Španija - Srbija su u prodaji - Evo koliko novca morate izdvojiti za ulaznicu!

Foto: Starsport

Fudbalski savez Srbije je zvanično obavestio navijače da su ulaznice za utakmicu Lige nacija protiv reprezentacije Španije, koja će se odigrati 15. oktobra u Kordobi, sada dostupne za kupovinu. "Orlovi" će se suočiti sa "Crvenom furijom" na stadionu "El Arkangel" u okviru 4. kola A divizije Lige nacija. Cena ulaznice iznosi 20 eura, a za gostujuće navijače je obezbeđeno 345 mesta.

Pre susreta sa Španijom, fudbalska reprezentacija Srbije će odmeriti snage sa selekcijom Švajcarske u subotu, 12. oktobra, na stadionu "Dubočica" u Leskovcu. Ovo će biti prilika da izabranici Dragana Stojkovića Piksija pokažu svoje sposobnosti pred domaćom publikom pre putovanja u Španiju.

Foto: www.profimedia.rs

Detalj sa meča Danska - Srbija

Istovremeno sa utakmicom Srbije i Švajcarske, fudbalska reprezentacija Španije će dočekati Dansku u Mursiji. Očekuje se da će ovi susreti doneti uzbuđenje i kvalitetan fudbal, dok će navijači imati priliku da vide svoje omiljene timove u akciji.

Fudbalski savez Srbije je obezbedio mogućnost onlajn kupovine karata putem određenog linka, olakšavajući tako proces nabavke ulaznica za navijače. Takođe, evidentno je da su domaćini obezbedili određen broj mesta za gostujuće navijače, čime se potvrđuje važnost podrške timu i promovisanje fer pleja na sportskim događajima. Svi ljubitelji fudbala imaju priliku da se pripreme za uzbudljive mečeve i podrže svoje omiljene reprezentacije.

Podsetimo, u prvom susretu dve selekcije na stadionu "Rajko Mitić" meč je završen bez golova, dok je nakon toga naša selekcija poražena u Kopenhagenu od Danske rezultatom 2:0.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading