TADIĆ SPASIO MURINJA DRUGI PUT U NIZU: Fenerbahče iščupao bod u Holandiji

Autor:

Sport

03.10.2024

23:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uzbudljivo u Ligi Evrope

TADIĆ SPASIO MURINJA DRUGI PUT U NIZU: Fenerbahče iščupao bod u Holandiji

Foto: Profimedia

Večeras su odigrani mečevi drugog kola Lige Evrope, a naš Dušan Tadić se opet istakao postigavši gol za Fenerbahče protiv Tventea kojim je turskom timu obezbedio 1:1 i bod u Holandiji.

Vodio je Tvente već od 28. minuta, ali je Tadić je majstorskim potezom uspeo da popravi utisak ekipe Žozea Murinja. U 71. minutu, krilni fudbaler je sjajno utrčao iza leđa odbrane Tventea i rutinski pogodio mrežu, nakon odličnog pasa Sofijana Amrabata. Ovo je drugi put u nizu da srpski veteran direktno donosi uspeh Feneru, pošto je pre nekoliko dana dao gol za vođstvo i protiv Antalijaspora, zbog čega je kasnije Murinjov tim slavio sa 2:0.

Što se ostalih duela tiče, ubedljivo najzanimljivije je bilo u Portu. Duel Portugalaca i Mančester junajteda doneo je sve što jedna utakmica može da donese - žestoku borbu, mnogo golova, uzbuđenja, preokret, pa čak i crveni karton. Mančester je imao vođstvo od 2:0, ali je Porto uspeo da se vrati u meč i ostvari preokret, uz izuzetne nastupe Pepea i Samua Omorodiona. I pored isključenja Bruna Fernandeša, Junajted je uspeo da dođe do poravnanja u poslednjim trenucima meča, postavljajući konačan rezultat 3:3.

Rezultati ostalih mečeva u terminu od 21 čas:

Atletik Klub - AZ 2:0

Bešiktaš - Frankfurt 1:3

Elfsborg - Roma 1:0 

PAOK - Steaua 0:1

Rendžers - Lion 1:4

Union Sent Žiloa - Bodo Glimt 0:0

Viktorija Plzenj - Ludogorec 0:0

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading