DELIJE U ŠOKU! Evo koliko novca će morati da izdvoje za narednu utakmicu crveno-belih!

Autor:

Sport

04.10.2024

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo će iznenaditi navijače

DELIJE U ŠOKU! Evo koliko novca će morati da izdvoje za narednu utakmicu crveno-belih!

Foto: Starsport

FK Crvena zvezda gostuje u nedelju od 19 časova ekipi IMT-a u okviru 11. kola Superlige Srbije, a karte za utakmicu koja se igra u Loznici, biće u prodaji i na stadionu "Rajko Mitić".

‍U petak i subotu od 11 do 17 časova svi navijači Crvene zvezde će moći da dođu do karte za severnu tribinu stadiona "Lagator" u Loznici, na blagajni stadiona Crvene zvezde. Cena ulaznice je 700 dinara. Verujemo da će zvezdaši u velikom broju doći u Loznicu i podržati izabranike Vladana Milojevića.

Trenutno, Crvena zvezda se nalazi na prvom mestu tabele Superlige Srbije sa 25 bodova i jednom utakmicom manje od OFK Beograda. Ovo je još jedan uspeh za tim iz Beograda, koji nastavlja da dominira u domaćem prvenstvu. Naročito impresivna bila je pobeda u večitom derbiju nad najvećim rivalom rezultatom 4:0, uz het-trik Šerifa Endijaea, što je ujedno bila i najubedljivija pobeda crveno-belih u Humskoj.

Foto: Starsport

Šerif Endijae postiže pogodak protiv Partizana

 

Utorak je bio rezervisan za meč 2. kola Lige šampiona u Milanu, gde je Crvena zvezda poražena od Intera rezultatom 4:0, iako je bila ravnopravan rival milanskom giagntu sve do drugog gola. Ipak, ekipa će imati priliku za popravni već 22. oktobra kada će gostovati Monaku, dok će do tada igrati u Superligi sa Radničkim iz Niša. Nakon Monaka, Crvenu zvezdu očekuje pravi spektakl kada u goste dolazi jedan od najvećih klubova na svetu Barselona.

Crvena zvezda se nalazi u izuzetno dobroj formi u domaćem prvenstvu, ali je poraz od Intera u Ligi šampiona sigurno ostavio gorak ukus. Ipak, ova ekipa ima priliku da pokaže svoju snagu i kvalitet u narednim utakmicama, a navijači će imati priliku da ih podrže i na gostujućem terenu u Loznici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading