BRUTALNI KINEZI: Spiker u Šangaju razbesneo Nadalove i Federerove fanove zbog Novaka!

Autor:

Sport

05.10.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak u centru pažnje.

BRUTALNI KINEZI: Spiker u Šangaju razbesneo Nadalove i Federerove fanove zbog Novaka!

Foto: Instagram.com/djokernole

Novak Đoković

Nakon pet godina pauze, Novak Đoković se vratio na turnir u Šangaju i to sa pobedom. Kineski navijači su pokazali veliku ljubav prema srpskom teniseru kako tokom treninga, tako i tokom meča sa Aleksom Mikelsenom.

Novak je trijumfovao u meču sa rezultatom 7:6 (3), 7:6 (9), ali je pažnju privukao i svojim maestralnim poenom u drugom setu. Kineski spiker je najavljivajući srpskog igrača rekao: "najveći teniser svih vremena Novak Đoković". Ovo priznanje je sigurno razveselilo Novaka, koji je kasnije zahvalio organizatorima i navijačima na podršci i lepom predstavljanju.

- Šangaj, nedostajali ste mi. Hvala na podršci, ali i lepom predstavljanju - naveo je Nole.

Ovo priznanje iz Kine sigurno nije prijatno dočekano u Španiji i Švajcarskoj, zemljama koje su bodrile Novakove najveće rivale, Rafaela Nadala i Rodžera Federera. Novakovi najveći rivali figuriraju kao konkurenti za titulu "najvećeg svih vremena", ali Đoković ima najviše grend slemova, mastersa i bolji međusobni skor. Dodatno, od letos je i osvojio zlato na Olimpijskim igrama, čime je kompletirao kolekciju svih trofeja u tenisu.

Novakova povratak na turnir u Šangaju sigurno je obradovao mnoge navijače širom sveta, a ostaje da vidimo kakav će rezultat postići u nastavku takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading