PIKSI DOBIO JOŠ JEDNU LOŠU VEST: Ovo nikako nije dobro!

Autor:

Sport

07.10.2024

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedan reprezentativac neće moći da pomogne nacionalnom timu.

PIKSI DOBIO JOŠ JEDNU LOŠU VEST: Ovo nikako nije dobro!

Foto: Starsport

Fudbaler Torina, Ivan Ilić neće moći da pomogne reprezentaciji Srbije u narednim mečevima Lige nacija zbog povrede Ahilove tetive, potvrdio je Fudbalski savez Srbije. Ilić je trebalo da se pridruži timu za utakmice protiv Švajcarske i Španije, ali je povreda onemogućila njegovo učešće.

Selektor "orlova", Dragan Stojković Piksi najavio je da će Ilić proći dodatne preglede u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi, ali je nažalost utvrđeno da će morati da propusti naredne mečeve. Ova povreda predstavlja veliki udarac za tim, posebno imajući u vidu Ilićev doprinos reprezentaciji od 2021. godine, tokom kojeg je odigrao 21 meč.

Foto: FSS

Ivan ilić

Pored Ivana Ilića, još jedan fudbaler koji će propustiti oktobarske mečeve reprezentacije Srbije je Andrija Živković. Ova povreda dodatno komplikuje situaciju za selektora Stojkovića, s obzirom na Živkovićevu važnu ulogu u timu.

Takođe, neizvesnost oko učešća golmana Vanje Milinković-Savića dodatno zabrinjava stručni štab reprezentacije. Nakon Ilića i Živkovića, postoji mogućnost da i Milinković-Savić propusti naredne mečeve zbog povrede. Očekuje se da će Fudbalski savez Srbije objaviti zvaničan spisak igrača koji će konkurisati za naredne mečeve, uzimajući u obzir izostanke zbog povreda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading