TO SVI ZNAJU! Sferopulos se oglasio povodom odlaska Čovića sa mesta predsednika Zvezde!

Autor:

Sport

08.10.2024

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Želim mu puno sreće u Savezu, što je takođe veoma bitna pozicija - naveo je Grk.

TO SVI ZNAJU! Sferopulos se oglasio povodom odlaska Čovića sa mesta predsednika Zvezde!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde sutra od 20 časova igraju protiv Baskonije u okviru drugog kola Evrolige u Beogradskoj areni. Trener crveno-belih, Janis Sferopulos govorio je ovoj utakmici, ali se dotakao i doskorašnjeg prvog čoveka kluba, Nebojše Čovića koji je postao predsednik KSS. 

Foto: Starsport

Nebojša Čović

- Gospodin Čović je bio veoma uspešan, svi znaju, kada je došao u klub i napravio reorganizaciju, zahvaljujemo mu, za mene je bilo zadovoljstvo da radim sa njim. Želim mu puno sreće u Savezu, što je takođe veoma bitna pozicija. Sa druge strane, imamo Drčelića, on je bio sa nama u Francuskoj, podržava nas, moramo da se fokusiramo na košarku i siguran sam da će klub nastaviti u dobrom smeru - poručio je Sferopulos.

 

 

Očekuje se da će utakmica između Crvene zvezde i Baskonije doneti uzbuđenje i neizvesnost, s obzirom na kvalitet oba tima. Navijači su nestrpljivi da vide kako će njihovi ljubimci izgledati u ovoj utakmici, te da li će uspeti da ostvare pobedu koja bi ih približila ostvarenju ciljeva u Evroligi.

Podrška navijača igraće ključnu ulogu u ovoj utakmici, a očekuje se da će hala biti ispunjena do poslednjeg mesta. Atmosfera koju stvaraju navijači često ima odlučujući uticaj na igru tima, te se očekuje da će njihova energija biti od presudnog značaja za igrače Crvene zvezde. Crveno-beli su u prošlom kolu Evrolige pobedili Pariz rezultatom 80:77 nakon dramatične završnice meča. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading