FUDBALER PRONAĐEN MRTAV: Misterija pored bazena zbog flaše vodke

Autor:

Sport

09.10.2024

22:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bio je reprezentativac i blizak sa Srbima.

FUDBALER PRONAĐEN MRTAV: Misterija pored bazena zbog flaše vodke

Foto: www.profimedia.rs

Grčki mediji preneli su vest o tragičnoj smrti fudbalera Panatinaikosa Džordža Baldoka, koji je pronađen mrtav u svom domu. Baldok, koji je imao 31 godinu, poslednji put je zaigrao pre tri dana u derbiju protiv Olimpijakosa, gde je proveo 75 minuta na terenu. Prema navodima lista Gazeta, nesrećni fudbaler je pronađen utopljen u bazenu, a pored njega je bila polupuna boca vodke.

Rođen u Engleskoj, Baldok je svoju fudbalsku karijeru gradio u brojnim klubovima a od 2017. do 2024. je igrao za Šefild junajted, dok je od 2022. bio reprezentativac Grčke zbog korena koje vodi iz te zemlje. Baldok je bio saigrač trojice srpskih fudbalera. U pitanju su Filip Đuričić, Filip Mladenović i Nemanja Maksimović.

Supruga Džordža Baldoka, koja živi u Engleskoj sa njihovim detetom, pokušala je da ga kontaktira više puta, ali bezuspešno. Njena zabrinutost je rasla kako vreme prolazi, sve do trenutka kada je saznala za tragičan ishod. Ova porodična tragedija ostavlja veliku prazninu i tugu kako u porodici, tako i u fudbalskom svetu.


Detalji o slučaju Džordža Baldoka su izuzetno šokantni, posebno zbog činjenice da je fudbaler pronađen mrtav u svom domu, nedugo nakon što je nastupio na fudbalskoj utakmici. Prisustvo polupune boce votke pored njega dodatno budi sumnju i postavlja pitanje o okolnostima njegove smrti.

Ova tragična vest je potresla fudbalsku javnost i ostaće upamćena kao gubitak talentovanog sportiste, ali i kao podsećanje na važnost pažnje prema mentalnom zdravlju i dobrobiti sportista.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading