UŽAS: Najnoviji detalji pogibije grčkog fudbalera! Supruga ga satima zvala, vlasnici vile ga pronašli mrtvog!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

10.10.2024

07:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Misterija smrti Džordža Baldoka.

UŽAS: Najnoviji detalji pogibije grčkog fudbalera! Supruga ga satima zvala, vlasnici vile ga pronašli mrtvog!

Foto: www.profimedia.rs

Grčki mediji preneli su vest o tragičnoj smrti fudbalera Panatinaikosa Džordža Baldoka, koji je pronađen mrtav u svom domu. Baldok, koji je imao 31 godinu, poslednji put je zaigrao pre tri dana u derbiju između Panatinaikosa Olimpijakosa, gde je proveo 75 minuta na terenu. Prema navodima lista Gazeta, nesrećni fudbaler je pronađen utopljen u bazenu, a pored njega je bila polupuna boca votke.

Prema informacijama koje su preneli grčki mediji, Boldokova supruga bila je ta koja je pokrenula potragu za njim kada joj nije odgovarao na pozive satima. Na kraju je vlasnika vile zamolila da proveri da li je kod kuće, a kada je stigao, pronašao je fudbalera mrtvog na dnu bazena. Pored njegovog tela pronađena je flaša alkohola, što je dodatno bacio senku na ovu tužnu situaciju.

Vlasnik vile odmah je pozvao hitnu pomoć koja je stigla za samo devet minuta, ali nažalost, mogla je samo da konstatuje smrt. Naređena je obdukcija i toksikološki nalaz, a zvanična verzija trenutno govori da se smrt dogodila utapanjem, bez prisustva bilo kakvih povreda na telu fudbalera pre nego što je završio u bazenu.

Foto: FK Panatinaikos

Misterija smrti grčkog fudbalera

 

Rođen u Engleskoj, Baldok je svoju fudbalsku karijeru gradio u brojnim klubovima a od 2017. do 2024. je igrao za Šefild junajted, dok je od 2022. bio reprezentativac Grčke zbog korena koje vodi iz te zemlje. Baldok je bio saigrač trojice srpskih fudbalera. U pitanju su Filip Đuričić, Filip Mladenović i Nemanja Maksimović.

Ova tragična vest ostavlja mnoga pitanja bez odgovora, a fudbalska zajednica će se sigurno dugo sećati Džordža Boldoka kao talentovanog igrača koji je prerano napustio ovaj svet.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading