NOVI GOL GLAZERU KROZ UŠI: Golman Zvezde kiksnuo i u reprezentaciji

Autor:

Sport

10.10.2024

21:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuvar mreče Izraela napravio neverovatan propust.

NOVI GOL GLAZERU KROZ UŠI: Golman Zvezde kiksnuo i u reprezentaciji

Foto: www.profimedia.rs

Fudbalski meč između reprezentacija Izraela i Francuske, koji je pripao gostima sa ubedljivih 4:1, doneo je uzbudljivu igru već u prvom poluvremenu. Nakon pola sata igre, semafor je pokazivao rezultat 1:2 u korist Francuske, a jedan od ključnih momenata bio je veliki kiks golmana Omrija Glazera.

Eduardo Kamavinga postigao je pogodak u sedmom minutu udarcem sa dvadesetak metara, a lopta je završila u mreži nakon što je Glazer loše procenio njen let. Iako se činilo da udarac nije preterano opasan, golman Izraela nije uspeo pravilno da reaguje, što je rezultiralo golom za Francusku.

Republika

Foto: printskrin

Novi kiks golmana Zvezde

Izrael je uspeo da izjednači u 26. minutu golom Omrija Gandelmana, ali je Francuska brzo odgovorila. Kristofer Enkunku postigao je gol samo dva minuta kasnije, vraćajući prednost svojoj ekipi. Ovaj brzi odgovor izraelskog tima i nova prednost Francuske dodatno su uzbudili navijače na stadionu.

Republika

Foto: printskrin

Vadio loptu iz mreže posle greške: Omri Glazer


Ovaj meč definitivno je doneo mnogo uzbuđenja, a velika greška Omrija Glazera sigurno će biti jedan od glavnih razgovora nakon utakmice. S obzirom na značaj meča i trenutni rezultat, očekuje se velika borba u drugom poluvremenu, a publika već nestrpljivo iščekuje nastavak susreta.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Omri Glazer

Podsetiimo Glazer je primio "gol kroz uši" od Intera u Ligi šampiona (4:0). Prvi pogodak u 11. minutu postigao je Čalhanoglu direktno iz slobodno udarca, a stekao se utisak da je golman Zvezde Omri Glazer bio pogrešno postavljen. Naime, on je primio gol u svoj ugao, dakle ne onaj koji pokriva živi zid već on lično, a stekao se utisak da je ostao prenisko i da zato nije uspeo da dohvati loptu.

A ni to mu nije prvi put da prima gol iz slobodnog udarca, pa čak ni ove sezone u Ligi šampiona. Podsetimo, izabranici Vladana Milojevića poraženi su u prvom kolu od Benfike sa 2:1 na premijeri na Marakani, a tada je Kokču duplirao vođstvo Benfike iz prekida. Napravili su fudbaleri Zvezde prekršaj na dvadesetak metara od svog gola a sudija je dosudio slobodan udarac. Iako su svi na stadionu očekivali da šutira Anhel Di Marija, to je uradio Kokču i maestralno poslao loptu u mrežu pored skamenjenog Glazera.

Takođe, navijači Zvezde pamte i prošlogodišnje gostovanje Mančester sitiju. Izveo je Hulijan Alvarez slobodan udarac, hteo je Glazer da boksuje, promašio loptu, nakon čega je ona ušla u gol.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading