ČESI ZAPUŠILI USTA ALBANCIMA! Precrtali im zastavu, pa vikali: KOSOVO JE SRBIJA! (FOTO)

Autor:

Sport

11.10.2024

22:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izbila i tuča u Pragu

ČESI ZAPUŠILI USTA ALBANCIMA! Precrtali im zastavu, pa vikali: KOSOVO JE SRBIJA! (FOTO)

Foto: X/hooliganscz1999

Transparenti Čeha

Reprezentacija Češke je savladala Albaniju na domaćem terenu u trećem kolu Lige nacija sa sigurnih 2:0. Čovek odluke bio je Tomaš Hori koji je bio dvostruki strelac, međutim, meč nije bio obeležen fudbalom, već skandalima na tribinama koji su se odvijali tokom duela. Braća Česi su, kao što to i uvek rade, ponovo iskazali podršku srpskom narodu tako što su razapeli zastave na kojima je prekrižena albanska, a prikazana kosovska sa motivima srpske trobojke i jasnom porukom da nema predaje. Takođe, na ogradi je bio i grb naše države.

 

 

 

 

U jednom momentu je izbila tuča među ultrasima, ali još nije poznato čijim i šta je razlog. Nije ovo ništa novo od čeških navijača, dobro znamo da su uvek pružali podršku Srbiji i srpskim klubovima u neravnopravnoj borbi za iskazivanje stava o jednostrano proglašenoj nezavisnosti Kosova, pa su slični transparenti bili razvijeni često, ne samo na utakmicama reprezentacije, već i na mečevima njihovih klubova.

Kada su u pitanju ostali mečevi u Ligi nacija ove večeri, nije bilo previše iznenađenja, osim Holandije koja je uspela da dođe do boda u Budimpešti nakon isključenja Van Dajka.

SVI REZULTATI U LIGI NACIJA

Divizija A:

Bosna i Hercegovina - Nemačka 1:2

Mađarska - Holandija 1:1

Divizija B:

Ukrajina - Gruzija 1:0

Češka - Albanija 2:0

Island - Vels 2:2

Turska - Crna Gora 1:0

Divizija C:

Estonija - Azerbejdžan 3:1

Slovačka - Švedska 2:2

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading