OGLASIO SE I RADUJKO NAKON TRIJUMFA SRBIJE: Čestitam igračima i stručnom štabu, a navijačima se zahvaljujem!

Autor:

Sport

13.10.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovakvoj utakmici Srbije se niko nije nadao.

OGLASIO SE I RADUJKO NAKON TRIJUMFA SRBIJE: Čestitam igračima i stručnom štabu, a navijačima se zahvaljujem!

Foto: FSS

Fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je Švacajrsku rezultatom 2:0 u okviru trećeg kola A divizije Lige nacije. Izabranici Dragana Stojkovića Piksija konačno su servirali osvetu "sajdžijama" sa bolne poraze na Svetskim prvenstvima 2018. i 2022. godine i tako usrećili navijače koji su došli u velikom broju na "Gradskom stadionu Dubočica" u Leskovcu.

Dan posle meča u Leskovcu i velike pobede protiv Švajcarske, oglasio se Branko Radujko, generalni sekretar FSS.

- Čestitam igračima i stručnom štabu reprezentacije Srbije na izuzetnoj borbi i zasluženoj pobedi nad Švajcarskom, koju smo svi dugo iščekivali. Takođe, želim da se zahvalim našim navijačima, medijima, bivšim reprezentativcima, kao i državnom rukovodstvu i svima koji su nesebično pružili podršku našoj reprezentaciji sinoć u Leskovcu.

Činjenica je da je utisak posle tako velike pobede donekle pokvarilo loše stanje terena, za koje Fudbalski savez Srbije preuzima odgovornost.

Republika

Foto: Starsport

Fudbaleri Srbije nakon pobede nad Švajcarcima

 

Reč je o posledici neadekvatnog održavanja u prethodnom periodu, a propusti koje smo zatekli, poput ovog sa terenom u Leskovcu, su jasan pokazatelj zatečenog javašluka i neodgovornosti. Nije država gradila stadione i terene da bi ih neko neodgovorno koristio. Oni su vrednost za buduća vremena i tako ćemo se prema njima odnositi.

Uveren sam da ćemo to veoma brzo da promenimo, i da uspostavimo najviše standarde u svim segmentima, uključujući i stanje fudbalskih terena. To je i naša obaveza koju ćemo da preuzmemo sa punom ozbiljnošću, vrednim radom i konkretnim rezultatima.

U skladu sa tim, za utakmicu protiv Danske, u novembru, teren na stadionu Dubočica u Leskovcu biće u znatno boljem stanju. To će pokazati da u FSS menjamo stvari na bolje - izjavio je Radujko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading