SKANDAL NA OHRIDU! Uvalili decu sa tzv. Kosova da igraju, fudbaleri Zvezde, Partizana i Zvezdice napustili takmičenje!

Autor:

Sport

13.10.2024

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razočarenje i ogorčenost.

SKANDAL NA OHRIDU! Uvalili decu sa tzv. Kosova da igraju, fudbaleri Zvezde, Partizana i Zvezdice napustili takmičenje!

Foto: Shutterstock

Mlađe kategorije Crvene zvezde i Partizana, generacije 2014, 2015. i 2016. godište, doživele su neprijatnost tokom turnira u Ohridu u Severnoj Makedoniji. Naime, organizatori turnira su se krajnje neprofesionalno ponašali prema večitim rivalima, koji su napustili turnir zbog učešća ekipa sa tzv. Kosova.

Pre dolaska na turnir, Crvena zvezda je tražila da na njemu ne učestvuju ekipe sa tzv. Kosova. Iako su dobili garancije da se to neće desiti, klub sa Marakane je prevaren. Zvezda je došla do polufinala jedne od generacija, da bi shvatili da je ekipa protiv koje igraju upravo iz pomenute nepriznate države.

Republika

Foto: Republika

Škola fudbala "Zvezdica"

Crveno-beli su jasno stavili do znanja organizatorima da ne žele više da učestvuju na turniru ako ne izbace ekipe sa tzv. Kosova. Kada ih organizatori ponovo nisu ispoštovali, Zvezda se pokupila, napustila turnir i krenula put Beograda, kao i Partizan. Pored dva navedena kluba, škola fudbala "Zvezdica" takođe odbila da igra.

Telegrafu je potvrđeno da domaćini nisu bili dorasli organizaciji turnira, počevši od lošeg smeštaja pa do situacije da za decu nisu obezbedili čak ni ručak. Ovakav neprimeren odnos prema ekipama iz Srbije izazvao je ogorčenje i odluku da se napuste takmičenje.

Ovakav ishod turnira u Ohridu sigurno će izazvati reakcije javnosti i sportskih institucija, a neprofesionalno ponašanje organizatora turnira će ostati kao ozbiljna senka na sportskom događaju koji je trebalo da bude prilika za fer i takmičarski duh među mladim fudbalerima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading