GADNA POVREDA IBRAHIMOVIĆA: Fudbaler jezivom objavom šokirao javnost - Cela glava mu je u šavovima...! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

13.10.2024

19:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grozna posekotina

GADNA POVREDA IBRAHIMOVIĆA: Fudbaler jezivom objavom šokirao javnost - Cela glava mu je u šavovima...! (FOTO GALERIJA)

Foto: Tanjug/AP

Legendarni fudbaler Zlatan Ibrahimović i dalje privlači pažnju javnosti, ovog puta svojom poslednjom objavom na Instagramu. Naime, on je podelio dve fotografije koje prikazuju njegovu krvavu glavu i šavove na potiljku, ostavljajući fanove u šoku i zabrinutosti.

Ibrahimović je oduvek bio poznat po svojoj hrabrosti i izdržljivosti na terenu, ali ove slike su izazvale brojna pitanja o tome kako je došlo do ove povrede i šta se tačno dogodilo. Uz fotografije, Zlatan je ostavio samo jednostavan opis - "Sve je to deo igre...".

Ova misteriozna objava ostavila je mnoge u neizvesnosti, ali istovremeno je podsetila sve na surovu stvarnost fudbala i posvećenost koju igrači poput Ibrahimovića imaju prema sportu.

Zlatan Ibrahimović je tokom svoje igračke karijere bio poznat po svom neustrašivom stavu i izuzetnoj fudbalskoj veštini. Osim po talentu, Ibra je stekao reputaciju i kao "nestašan" momak, često privlačeći pažnju medija svojim izjavama i ponašanjem.

Nakon što se povukao iz igračkog sveta, Ibrahimović je ušao u rukovodstvo Milana, nastavljajući da ostavlja svoj pečat u fudbalskom svetu. Iako se fokusirao na novu ulogu, očigledno je da Ibrahimović i dalje privlači pažnju javnosti svojim vanvremenskim karizmatičnim stilom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading